מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מניקוריונהגו06/10/2010
אני מבינה שזה פורום פדיקור אבל אולי אתן יכולות לענות לי על שאלתי לגבי העור היבש סביב הציפורנים, כאשר אני עושה מניקור, הבשר שעל הפרק העליון של הציפורן מתנפח והעור מעל מתפצל ונראה כאילו תלשו לי חלק מהעור הוא לא צומח יפה ורק לאחר שבועיים הכל מתאחה ואז צריך לעשות שוב. אני מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי. נכון להיום אני לא גוזרת את העור אלא מסירה ע"י חומר המסיר עור יבש אבל זה לא נראה יפה כמו גזירה. יש לכן רעיון אחר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניקור - תגובה
נטלי מובר12/10/2010שלום,
האם את הולכת למניקוריסטית מקצועית או שאת עושה מניקור ביתי? במקרה ואת הולכת לאשת מקצוע, יכול להיות שהיא מורידה לך את העור בצורה לא נכונה. אם את עושה מניקור בעצמך, הייתי ממליצה לך לגשת למניקוריסטית מקצועית ולהסביר לה מה בדרך כלל קורה לאחר טיפול.
בכל מקרה, החומר מסיר העור שבו את משתמשת הוא מומלץ, ואת תראי תוצאות יפות יותר לאחר מספר טיפולים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניקור
טליה23/03/2011מניקור תקין אמור להסיר את שאריות העור מסביב לציפורן " קטיקולה " כאשר לא מסירים נכון את העור , תולשים או מסירים עם צבתית לא חדה אז נוצרים הבעיות שהזכרת .
המלצתי ברשותך , בקשי שילוב של מסיר עור ומים .
המים ירכחו את העור ומי הפילנג יסיר את העור המיותר .
לפעמים הסרה עמוקה מדיי וחוסר בעיקור הכלים ושמירה על רמת סנטציה , יכולה לגרום לנפיחות ובדקים בעור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניקור - תגובה
אילנה כסיף24/03/2011אני רוצה להוסיף על הנאמר מעלה כי חובה להשתמש בשמן הזנה על העור שסביב לציפורן כדי להזין את העור וכדי שלא יצמח "פרא". השמן גם מגמיש את הציפורניים כך שיש להן פחות נטיה להשבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)