מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אילנה, אני פדיקוריסטית מתחילהאדווה חיפה09/10/2010
ברצוני לשאול מס דברים..
צפיתי בסרטון שלך ביוטיוב בנושא רגל סוכרתית, ממש התרשמתי מהעבודה ומהדרך בה את מסבירה אגב..חבל שאין עוד סרטונים.:-)
ראיתי שאת משתמשת בפדי פושר של OPI.. אני מעוניינת לרכוש את הכלי הנל, אך באתר של נייל סטודיו רשום שהוא נקרא פושר פלוס והוא מיועד לאצבעות הידיים, האם זה בסדר בכל זאת להשתמש בו גם לרגלים כמו שאת השתמשת?...
שאלה נוספת.... במסיר קוטיקולה של בי נטורל את משתמשת בכל טיפול פדיקור?אותי לימדו בקורס שהקאלוס אלמינטור יכול לגרום לפעמים לגירוי אצל המטופל, האם גם במסיר קוטיקולה זה קורה?
השתמשת גם בסבון של OPI לגיגית המים בסרטון, תוכלי להסביר עליו קצת? ומה השם שלו..
תודה מראש...
אדווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אילנה, אני פדיקוריסטית מתחילה - תגובה
אילנה כסיף13/10/2010שלום אדוה,
אני שמחה שנהנית מהסרטון. יש עוד סרטונים שלי ביו טיוב בנושאי בניה ומניקור את מוזמנת לצפות.
הפדיפושר, כך הוא נקרא, אינו דומה לפושר פלוס אשר נועד לעבודה על ציפורניים רחבות יותר. הפדיפושר יותר מדוייק והזויות שלו מותאמות במיוחד לעבודה על ציפורני הרגלים.
מסיר הקאלוס אינו גורם לגירוי! אם שמים אותו על עור בריא ולא על קאלוס הוא יכול לעשות גירוי. אבל למה לשים על עור בריא ללא קאלוס????
הסבון ששמתי בסרטון הוא מסדרת הספא של OPI לרגליים. הסדרה מדהימה וחוויתית ומאד מאד מפנקת. לסבון יש ריח אורנים והוא יכול להקציף או לא (לפי הצורך). הסבון הוא אנטיבקטריאלי בריח אורן עדין והא מרכך ומנקה את העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)