מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטרת - האם יש חומר טבעי שמרפא?מיכאל10/10/2010
שלום,
אני סובל מפטרת בציפורניים שנים רבות.
ידוע לי שאם זו פטרת ותיקה, אין חומר טבעי שירפא את הציפורן.
אבל יש לי גם כמה ציפורניים שהפטרת שם היא חדשה.
שאלותיי:
1. האם חומר pure ירפא את הפטרת?
2. אם לא (הבנתי שהחומר לא מרפא פטרת, רק מחטא את הציפורן), האם קיים חומר טבעי אחר שכן עוזר לרפות פטרת חדשה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת - האם יש חומר טבעי שמרפא? - תגובה
נטלי מובר12/10/2010מיכאל שלום,
אינני מכירה את החומר "pure" לכן אין ביכולתי להגיד לך דבר לגביו. ישנו חומר טבעי הנקרא שמן עץ התה שיכול לעזור לפטרת חדשה.
במקרה שלך, מכיוון שהנך סובל מפטרת כבר שנים רבות, והפטרת ממשיכה להתפתח, הייתי ממליצה לך בחום לגשת לרופא עור.
מדוע אינך לוקח כדורים נגד פטרת? הם יעלים מאוד, ואם אתה נמצא תחת מעקב רופא ועושה בדיקות דם על בסיס קבוע, הדבר אינו מזיק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)