סרטון רגל סוכרתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטון רגל סוכרתית
    דנה
    01/11/2010

היי אילנה,
    צפיתי בסרטון שלך בנושא רגל סוכרתית ואני חייבת להגיד לך שאת מדהימה, אני לומדת ממך המון. רצתי לשאול אותך כמה שאלות לגבי הסרטון:1. ראיתי שלא שמת ניילון נצמד, אני יודעת שאסור אבל האם זה מספיק לעשות כמו שעשית לשים את הקאלוס, לחכות כמה דקות ולשייף (אני מדברת גם על קאלוס בעקב)? 2. האם גם בפדיקור רגיל אני יכולה להסיר עם מסיר הקטיקולה והדוחף של opi (כמו שיש בסרטון) בלי צבתית? זה פשוט מסיר את כל העור מסביב לציפורן בצורה מדהימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטון רגל סוכרתית

הוספת תגובה

• סרטון רגל סוכרתית - תגובה

אילנה כסיף
    04/11/2010

שלום דנה, תודה רבה על המחמאות ואני תמיד תמיד שמחה לעזור.
    1. בסרטון לא רואים אבל יש לעטוף את הרגל עם נילון לאחר ששמת את מסיר הקאלוס. להמתין 3-5 דקות להסיר את הניילון והפד, לנגב ורק אז לשייף. חשוב לרחוץ את הרגליים לניטרול פעולת מסיר הקאלוס.
    2. בהחלט ניתן להשתמש בחומרים ובמכשירים הללו גם במטופלים שאינם חולי סכרת. זה טיפול יעיל מפנק ואד קצר.
    הערה: חשוב להמליץ למטופלים על המשך טיפול בבית בקרם ייעודי לריכוך הקאלוס כמו קרם קאלוס תרפי של OPI או קרם לעקבים יבשים של בי נטורל או קרם ארניקה.
    אגב, אם את מאזור תל אביב ביום ב' הקרוב יש סדנה של פדיקור ללא סכינים ופדיקור ספא. אנא ראי בזאת הזמנה לבוא.
    להתראות
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מאזור תל אביב , אתעדכן לגבי

דנה
    08/11/2010

הסדנאות הבאות אצלכם ואשמח להגיע.
    תודה על ההזמנה:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מאזור תל אביב , אתעדכן לגבי - תגובה

אילנה כסיף
    08/11/2010

נשמח לראות אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו