מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטון רגל סוכרתיתדנה01/11/2010
היי אילנה,
צפיתי בסרטון שלך בנושא רגל סוכרתית ואני חייבת להגיד לך שאת מדהימה, אני לומדת ממך המון. רצתי לשאול אותך כמה שאלות לגבי הסרטון:1. ראיתי שלא שמת ניילון נצמד, אני יודעת שאסור אבל האם זה מספיק לעשות כמו שעשית לשים את הקאלוס, לחכות כמה דקות ולשייף (אני מדברת גם על קאלוס בעקב)? 2. האם גם בפדיקור רגיל אני יכולה להסיר עם מסיר הקטיקולה והדוחף של opi (כמו שיש בסרטון) בלי צבתית? זה פשוט מסיר את כל העור מסביב לציפורן בצורה מדהימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטון רגל סוכרתית - תגובה
אילנה כסיף04/11/2010שלום דנה, תודה רבה על המחמאות ואני תמיד תמיד שמחה לעזור.
1. בסרטון לא רואים אבל יש לעטוף את הרגל עם נילון לאחר ששמת את מסיר הקאלוס. להמתין 3-5 דקות להסיר את הניילון והפד, לנגב ורק אז לשייף. חשוב לרחוץ את הרגליים לניטרול פעולת מסיר הקאלוס.
2. בהחלט ניתן להשתמש בחומרים ובמכשירים הללו גם במטופלים שאינם חולי סכרת. זה טיפול יעיל מפנק ואד קצר.
הערה: חשוב להמליץ למטופלים על המשך טיפול בבית בקרם ייעודי לריכוך הקאלוס כמו קרם קאלוס תרפי של OPI או קרם לעקבים יבשים של בי נטורל או קרם ארניקה.
אגב, אם את מאזור תל אביב ביום ב' הקרוב יש סדנה של פדיקור ללא סכינים ופדיקור ספא. אנא ראי בזאת הזמנה לבוא.
להתראות
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מאזור תל אביב , אתעדכן לגבי
דנה08/11/2010הסדנאות הבאות אצלכם ואשמח להגיע.
תודה על ההזמנה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מאזור תל אביב , אתעדכן לגבי - תגובה
אילנה כסיף08/11/2010נשמח לראות אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)