עור יבש וסדוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור יבש וסדוק
    חנה
    30/11/2007

שלום
    אני במשך שנים הורדתי עור יבש עם סכין ,גם לבד וגם לפעמים אצל פדקוריסטית עד אשר היא חתכה אותי בעקב ופצעה אותי הפסקתי ללכת לפדקוריסטית והמשכתי בבית
    יש לי עור סדוק ויבש
    לפני חודש התייעצתי עם פדיקוריסטית רפואית היא אמרה לי לא להוריד את העור עם סכין אלה לשייף את העור עם פצירה . אני משתמשת אם הפצירה שצד אחד גס וצד אחד עדין יש שיפור אבל יש לי עדין סדקים בעור .
    מה צריך לעשות וכמה זמן עד שאני יגיע למצב שהעור ירפא ויהיה חלק
    וכמה פעמים השבוע צריך לשייף את העור כדי להגיע לעור חלק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור יבש וסדוק

הוספת תגובה

• עור יבש וסדוק

אורנה רז
    01/12/2007

חנה בוקר טוב -
    1. אכן לא נעים להחתך בכף הרגל אך אילו דברים שקורים לעיתים,אני מבינה שאת נרתעת אך,אין זה בהכרח שעליך להפסיק וללכת לפדיקוריסטית.
    2. יש אנשים שיש להם נטיה ליובש בכפות הרגלים ופיצוצים,אם אכן השיוף מסיר את שכבות התאים המתים והעור נשאר חלק מה שעליך לעשות זה להשתמש בקרם המכיל חומרים לטיפול ביובש על בסיס יומיומי,
    3. אין צורך לשייף את העור יום יום,פעם עד פעמיים בשבוע זה מספיק ומריחת קרם טיפולי כל יום.
    4. קשה לי להגיד לך כמה זמן יקח עד שהעור יחזור להיות חלק מאחר ואיני יודעת עד כמה הסדקים עמוקים. בנוסך,שמירה על העור רך גמיש וחלק מחייבת שימור תמידי כי הרי אנחנו עושים שימוש רב בכפות הרגלים.

5. מציעה לך בכל זאת לחזור לטיפול סדיר אצל פדיקוריסטית מקצועית וביחד תגיעו לפתרון הטוב ביותר לשביעות רצונך מאחר ואת נשמעת כמי שמוכנה להתמיד ולקחת אחריות לקבלת התוצאות הרצויות לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו