שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    דנה
    02/12/2007

שלום.. נכנסתי לפורום הזה במקרה.. רך ראיתי שיש דברי שאולי תוכלי לעזור לי בהם.. אני סובלת מהזעה בכפות הרגליים והידיים וזו ממש בעייה עבורי, בעיקר ברגליים. רציתי לדעת אם יש דרך לטפל בתופעה.. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום דנה

אורנה רז
    02/12/2007

הזעה בכפות הידים והרגלים זה באמת בעיה מטרידה ולא נעימה.
    האם בידים התופעה ממש חמורה - יד נוטפת או רק נטיה .
    1. במידה והבעיה חריפה יש שתי דרכים שידועות לי - האחת ניתוח בו מנתקים את בלוטות הזיעה באיזור אך לצערנו התופעה עשויה להופיע באזור אחר בגוף כמו בגב ,מתחת לבית השחי כך שמרבית האנשים מסתיגים מהניתוח.
    קימת אפשרות אחרת של זריקות מקומיות,טוענים שהן טובות,אך הן תקפות לתקופת זמן אינני יודעת האם ל6 חודשים או יותר הטיפול יקר יחסית לא ידוע לי כמה אך שוה לבדוק.
    זה ברמה הרפואית.
    באמצעים העומדים לרשותנו לפחות לגבי הרגלים,יש תרסיסים -למניעת ריחות ומזעור התפצחות פטריות יש טלק ללא טלק (שאינו הופך לבוץ במגעו עם זיעה),כמובן,רחיצת הרגלים בסבון עץ התה וכמובן לאוורר את הרגלים כמה שיותר.

שווה לשמוע חוות דעת של רופא לגבי האפוציות שהזכרתי קודם.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו