פטריה בציפורן ושורש בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה בציפורן ושורש בכף הרגל
    דקלה
    06/12/2007

אורנה שלום, ותראש, תודה על הענותך.
    יש לי שתי בעיות מאוד מציקות.
    האחת היא פטריה בציפורניים(לא בכולן...) ניסיתי מס' משחות אך אף אחת לא עזרה הרבה.
    האם את מכירה משהו ספציפי להמליץ עליו ואיך למשוח את המשחה, ללא גרבים?
    שנית, יש לי מעין "שורש" כך מישהי אמרה לי בכף הרגל וכשאני דורכת עליה זה ממש כואב,
    זה נראה כמו יבלת ועור קשה מבפנים, אני גוזזת על החלק העליון אבל זה תמיד גודל.
    אני לא יודעת איך נפתרים מדבר כזה והאם הסברתי את עצמי נכון.
    יש לך עיצות בשבילי? אשמח לשמוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטריה בצפורן

אורנה רז
    06/12/2007

הי דקלה -
    1. לשאלתך הראשונה - ראשית,יש להסיר את חלק הצפורן הנגוע עד כמה שניתן.את הקרם יש למרוח מידי ערב (איני יודעת באלו חומרים השתמשת עד עכשיו)להניח פלסטר ולהסירו בבוקר.מומלץ לרחוץ את הרגלים בסבון עץ התה,ליבש טוב לפני מריחת הקרם,אפשר לנסות גם טיפות אנטי פונג לצפורנים או נטורל קיור.
    בעקרון,פטרת הצפורן הינה עקשנית ויש להתמיד כמו כן,לעיתים סוגים מסוימים מגלים אמידות למספר קרמים עד שנמצא הקרם המנצח.
    2. לגבי השורש,יתכן ואת סובלת מיבלת מסמר יבלת החודרת כלפי פנים וכואבת כמו נעץ כאב חד.ההסרה החלקית נותנת לך הקלה רגעית או ליום יומיים.יש להוציאה מהשורש וניתן לטפטף לאחר מכן טיפות ליבלת.כמובן,שרצוי ומומלץ שפדיקוריסטית מקצועית תוציאה כדי שלא תפצעי את עצמך.
    היבלת נוצרת מלחץ מקומי באותו מקום ,הסרה של היבלת כולל השורש תספק לך הקלה לכ-חודש אם תתאימי לך מדרסים או כל טיפול המקל את הלחץ במקום עשוי להעלימה.

מקווה שעניתי לשאלותיך.

חג אורים שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך,

דקלה
    07/12/2007

ראשית, שוב, המון תודה.
    לגבי השורש. אכן זו יבלת מאוד כואבת שורכים עליה. היא גודלת לאחר הסרה חלקית.
    הבוקר לאחר המקלחת ניסיתי להוציאה בעזרת פינצטה אך זה ממש כואב ולא יצא.
    זה מרגיש כאילו יתר העור נמשך איתה ובלתי אפשרי....
    ככל הנראה אאלץ להגיע לפדיקוריסטית.
    תכלי לומר לי כיצד השיטה שלה תוכל לסייע, וכיצד מבצעים אותה?
    לפי מה שהבנתי ממך היא ממילא תחזור, גם אם אוציא.
    זאת רק לאחר שאקל על המקום,ואני מתכוונת לעומס.... למרות שאין סיבה, אני ממש דקיקה והמעמסה של הגוף זה לא משהו בא בחשבון...
    אשמח לשמוע ממך. תודה ושבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקלה שבת שלום

אורנה רז
    07/12/2007

הי -
    פינצטה זה רעיון ממש לא טוב.כתבתי שזה לא חייב להיות מעודף משקל יתכן וזה בשל יציבה בכל מקרה יש לחץ על הנקודה.
    פדיקוריסטית המטפלת ביבלת מסמר תוציא אותה מהשורש ויכולה לתת לך טיפות אותן טטפטפי מידי יום כדי להרוג את השורש של היבלת. יתכן ותצטרכי לחזור אליה שוב יש נשים המגיעות אחת לחודש להסרתה - כדי למנוע את הכאב המציק והמטריד.
    מאחלת לך הצלחה בהפטרות מהמטרד.

שווה לגשת למכון אורטופדי לבדוק את הלחץ ביציבהעל כפות הרגלים.
    כפות רגלים מטופלות ולא כואבות מספקות את הנוחות המירבית לגוף במרוץ היומיומי.

חג שמח ושבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה

סיגל
    08/12/2007

לי היה פיטריה בציפורניים של הרגלים במשך שנים,וניסיתי המון משחות וטיפות ומה לא,ובסוף בהמלצת רופאת עור לקחתי כדורים,והיום שנתיים אחריי אני ממש נהנת מציפורניים בריאות ויפות,וזה לדעתי הפיתרון המהיר לחיסול הפיטריות,עם עושים בדיקות דם לפני ואחריי נטילת הכדורים אז אין מה לפחד ,כי יש שאומרים שזה מסוכן,פוגע בכבד למשל ,ולכן עושים בדיקות,בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו