מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים לבנים על הבהונות אחרי הסרת לקאניטה14/02/2011
שלום רב,
הסרתי אתמול שאריות לק מבהונות כף הרגל- לק שנמרח לפני כחודש וחצי ובגלל שהחזיק מעמד יפה, הוסר סופית רק עתה.
למרבה חרדתי, גיליתי כתמים לבנים בשני הבהונות- בבוהן אחת- קטן יחסית ואילו בשניה- רוב החצי העליון של הבוהן.
אני מאוד חוששת שזו פטריה.
קבעתי כבר תור לרופא עור ליום רביעי אבל אשמח להתייעץ אתכם לפני כן:
האם באמת יכול להיות שנוצרה פטריה?
קבעתי עוד מזמן תור למניקור -פדיקור והוא ליום חמישי- האם צריך לבטל? האם לבקש פדיקור רפואי? האם מותר למרוח לק על צפורן עם פטריה (אם זו אכן פטריה) ? להביא לק מהבית?
אשמח מאוד לכל עזרה
תודה רבה ותבורכו על הפורום הזה
אניטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים לבנים על הבהונות אחרי הסרת לק - תגובה
אילנה כסיף15/02/2011שלום אניטה,
איך אומרים אצלנו???? קודם כל תרגעי. גם אם מדובר בפטריה בהחלט יש טיפול. אני כמובן לא יכולה לאבחן פטריה בציפורן על פי התאור שלך ובלי לראות ולגעת אבל אם נניח שזו אכן פטריה כדאי לגשת לרופא שיקח דגימה ויבדוק ואם זו פטרת שיתאים טיפול מתאים. את בהחלט יכולה לגשת לפדיקוריסטית שתאבחן ותתאים טיפול - יש לך אפשרות בחירה.
בכל אופן יתכן שמדובר רק בהתיבשות של הציפורן. הלק ששמת שהיה עמיד כל כך (חודש וחצי) כנראה ייבש את הציפורן וגרם לכתמים לבנים. בואי נקווה שזה- זה. להבא אל תשאירי לק כל כך הרבה זמן.
אם יש פטריה ואת הולכת לטיפול רוב המכונים יבקשו ממך להביא לק מהבית או לרכוש במקום לק. פטרת הא בהחלט מדבקת מאד.
אם אכן מדובר בפטרת אנא השתמשי במגבת אישית לניגוב הרגלים שתעבור כביסה בהרתחה יחד עם המצעים. להחליף גרביים כל יום לשטוף רגלים פעמים ביום ולשים טיפות יעודיות.
מאחלת לך בריאות
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך אילנה!
אניטה15/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרה לי היום אותו דבר !! עזרה
קרן13/10/2012מדהים אבל קרה לי אותו דבר לא הורדתי לק חודש וחצי, אתמול הורדתי ויש לי
בבוהן ימין סימן לבן קטן ובבוהן שמאל חצי בוהן עם סימן לבן.
וממש כמוך יש לי תור לפדיקור ביום שלישי הזה ונבהלתי מזה ואני שוקלת לבטל ..
עבר המון זמן מהפרסום שלך אבל אני מנסה את מזלי אולי תראי את ההודעה שלי
ותוכלי לספר לי מה זה היה בסוף ?
המקרה שלי זהה בול למקרה שלך לכן אשמח לדעת אם זו הייתה פטריה או התייבשות ציפורן ואם זו אכן התייבשות ציפורן אז מה הטיפול ?
אשמח לעזרה !!!
תודה רבה ושבת שלום !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)