מידע על סדנאות לציפורן חודרנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע על סדנאות לציפורן חודרנית
    לילך
    16/12/2007

רציתי לדעת אם מתקיימת איזושהיא סדנא לציפורן חודרנית, ובכלל, היתי שמחה לדעת על כל סדנת העשרה בנושא פדיקור, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ללילך

אורנה רז
    16/12/2007

ערב טוב
    קיימות סדנאות במסגרות שונות,רצוי לברר במרכזים.
    לי ידוע על סדנאות הנערכות בסניפי נייל סטודיו(את מוזמנת להכנס לאתר),בדפילב,אולי גם באי.סי.סי ובג'יג'י

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילך

אורנה רז
    16/12/2007

ביום שלישי מתקימת סדנא בנושא טכניקות עבודה מתקדמות בפדיקור,כולל הדגמה של בניה בציפורני הרגלים.הסדנא מתקימת ברמת-גן טלפון: 03-6787949 (אילנה/רוית)

שכחתי מיום זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחת לומר שאת מעבירה את הסדנא!

honey
    17/12/2007

ראיתי בברושור שקיבלתי לגבי השתלמויות שאת אורנה רז מעבירה אעת ההשתלמות הזו. אני מאד מעוניינת לפגוש אותך ונראה לי שאני אגיע להשתלמות בבקשה תרשמי אותי.
    תודה
    הני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו