שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    איילה
    21/12/2007

שלום!
    הנני בת 35 ואף פעם לא עשיתי פדיקור. כף הרגל שלי יחסית חלקה. כך גם של אמא שלי. לעיתים במקלחת אני משפשפת את העקבים עם אבן מיוחדת לכך. הבעיה שעם הזמן העור נהיה קשה יותר מסביב לעקבים ועם סדקים ויובש וכן באצבעות הרגליים מתחיל להיות עור יבש וקשה וזה גם בגלל הנעליים הסגורות. אני לא רוצה ללכת לפדיקוריסטית כי הבעיה אצלי בכפות לא רציני משום שאמרו לי שברגע שמתחילים פעם אחת לעשות פדיקור העור ברגל משתנה וצריך וכל הזמן לעשות.איזה טיפול אני יכולה לעשות לעצמי? האם בכל אופן ללכת לפדיקוריסטית?
    אשמח לקבל תשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לאילה

אורנה רז
    22/12/2007

אילה,שבוע טוב

למזלך,שכית עד עתה לרגלים רכות ונעימות.אך,לצערנו עם השנים עמידה ממושכת,מתח החיים וכו' נותנים את אותותם ברגלים הנושאות בכל העול.
    ולשאלתך - מה רע בללכת לפדיקוריסיטית לפינוק,עיסוי,אמבטית פראפין כמעט ספאץ
    יחד עם זאת את יכולה לנסות ולהמשיך לטפל באופן אישי בבית.
    יש סדרה של חברת O.P.I שיש בה קרם שנקרא CALLUS THERAPY - קרם על בסיס תמציות פירות וחמאת שיא להזנה.הקרם מיועד לטיפול בסדקים ולריכוך עור קשה ומחוספס.
    וכן,DOUBLE COVERAGE - קרם מטפח להוספת לחות והגנה.

כמו כן,קיימים קרמים לטיפול בעור יבש וסדוק - הידרה של היפנוטיק ,וקרם לעור סדוק ויבש של קארט.

את מוזמנת לבחור אחת הדרכים להמשיך ולשמור על רגלים רכות גמישות ומטופחות שתוכלי להמשיך במרוץ החיים.

בהצלחה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושבוע טוב!

איילה
    22/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו