האם את מכירה מישהי שעושה פדיקור יבש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם את מכירה מישהי שעושה פדיקור יבש
    הילה
    21/03/2011

אני סכרתית (ללא בעיות ) ואני מחפשת מישהי עם ידע בפדיקור יבש , וידע לטיפול.

כמו כן, אשמח למידע מה ניתן לעשות עם קילופים שיש לי מידי פעם סביב לציפורניים בידיים.

אמרו לי שאני צריכה לעשות אמבטיית פרפין שתעזור לקילופים..?
    אודה לתשובתך,
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פדיקור יבש

דני
    25/07/2011

בוקר טוב

אני עושה פדיקור יבש מורחת את החומר כ - 9 דקות עטוף בניילון ובכל זאת כשאני עושה עם הסכין חמאה זה בקושי מוריד נראה לי שאני עושה משהו לא בסדר מישהי מוכנה להסביר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף..

הילה
    21/03/2011

מישהי מאזור פ"ת /אור יהודה /יהוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזור שוהם 052-2313980

גליה
    27/06/2011

באיזור שוהם 052-2313980

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את מכירה מישהי שעושה פדיקור יבש - תגובה

אילנה כסיף
    22/03/2011

שלום הילה,
    יש פדיקוריסטיות רבות שעברו התמחות בפדקור לכף רגל סוכרתית. חשוב שתדעי שאם הסוכרת שלך מאוזנת את יכולה להנות מטיפול רגיל כמו כולם (עם או בלי סכינים) אם הסוכרת אינה מאוזנת את יכולה להכנס לאתר של אגודת אי"ל(האוגדה הישראלית לסוכרת) ולחפש באתר או לשאול בקופת חולים ולבקש המלצות.
    .
    לגבי הקילופים מסביב לציפורן- חשוב להזין את העור עם שמן הזנה טוב לפחות פעם ביום. אם המצב לא טוב ויש קילופים רבים ויובש רב כדאי לשים קרם הזנה מדי מס' שעות. המצב יסתדר תוך כשבועיים ואז להמשיך לשים פעם ביום.
    אני לא אוהבת להמליץ לחולי סוכרת על אמבט פרפין אבל זו אופציה. פני לאחות בקופת החולים או למכוני הדיקור. רק בבקשה תוודאי שהפרפין אינו רותח/חם מדי כשאת מכניסה את היד/רגל כדי שחלילה לא תכווי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכירה

ויקטוריה
    30/03/2011

אשמח להפנות אותך פני במייל [email protected] ולמען הסר ספק לא מדובר בי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו