שאלות למנהלות הפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות למנהלות הפורום
    ויקטוריה
    11/04/2011

1. היום התחלתי לעבוד ואייך לא פשלה ראשונה. הלקוחה זזה באופן חריג ומהר מהכיסא בכדי לענות לפלאפון שלה. והיא נחתכה קצת מהסקלפל. (אני עובדת רק עם הסקלפל) כיצד עוצרים דימום?

2. הלקוחה שקיבלתי היום סובלת בין השאר מפטרת קשה בציפורני הרגליים. הרגליים של הלקוחה הזו פשוט צועקות הצילו היא סובלת מפטרת קשה מעל ל-15 שנים. הציפורניים עבות כמו של פיל. כששייפתי עם מכונת השיוף הן נבקעו לחוטי סיבים. היו בהן חלקים צהובים רקובים ורייח נוראי.
    האם יש תכשיר מוכך שעובד. לאו דווקא מאלו שקונים אפילו אלו מהסוג של סבתא או שמכינים לבד. מה הייתן ממליצות? בינתיים השתמשתי בתכשיר רפואי של סנריידר מקווה לטוב.

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות למנהלות הפורום

הוספת תגובה

• אוי שכחתי עוד שאלה בבקשה

ויקטוריה
    11/04/2011

שמעתי שישנן טיפות הרדמה לטיפול בציפורן חודרנית היכן ניתן לרכוש אותן. בבקשה זה ממש דחוף. אני מרמת גן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוקטוריה

טליה
    12/04/2011

קודם כל פטרת במצב כזה מחייב לעבוד עם מסכה , את לא צריכה לנשום את זה .
    במידה והלקוחה רוצה לטפל אחרי 15 שנה בפטרת עליה לגשת לפדיאטר שיקח משטח של הפטרת ויתאים לה טיפול , יתכן שהיא חולת סוכרת ? או סובלת מבעיות של לחץ דם ? או לוקחת תרופות ? החומרים שלנו הפדיקורסטיות מעולים אך לפי התיאור שלך היא צריכה רופא .
    בקשר לעצירת הדם יש בנייל סטודיו טיפות הנקראות OTOP EIT אשר עוצרים דם , אפשר להשתמש בטיפולי פדיקור , בניית ציפורניים וגילוח .
    את מטפטפת את הטיפות על האזור ולוחצת קלות עם גזה .
    לציפורן החודרנית יש משחה אשר גורמת להרדמה מקומית ואת יכולה לרכוש גם בנייל סטודיו או בבית מרקחת . היא נקראת אמלה , משתמשים בה לאיפור קבוע .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך מפורטת והמהירה

ויקטוריה
    12/04/2011

היום ערכתי חיפוש זכרתי שהיה לנייל סטודיו סניף ברח' ביאליק ברמת גן. כנראה שכבר לא. אכנס לאחד הסניפים האחרים ממש בקרוב
    שוב תודה רבה
    וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוקטוריה - תגובה

אילנה כסיף
    12/04/2011

שלום ויקטוריה,
    אני רוצה להוסיף על התשובה שקיבלת מטליה ואולי לחדד מעט חלק מהדברים. (תסלח לי טליה).
    המוצר שעוצר דימום נקרא STOP IT.
    במצב של פטרת קשה וממושכת כמו שאת מתארת גם רופאים יתקשו לטפל והטיפול יורכב מטיפול תרופתי ומקומי והדבר אכן תלוי במצב הבריאותי של המטופלת. אבל הרופא המטפל הוא רופא המשפחה אשר יתן הפניה למי שצריך ומומחה בתחום בהתחשב המצב הבריאותי הכללי של הלקוחה.
    לגבי המשחה לאילחוש - אני מאד נגד שימוש במשחת אילחוש בטיפול פדיקור משום שכאב הוא מנגנון הגנה טבעי של הגוף ומונע פעולות חודרניות שעשויות להיות מסוכנות. לכן אני רוצה לעבוד כשאני בשליטה מלאה ויודעת בוודאות עד איפה אני יכולה לגעת ומאיפה לא - כי זה מסוכן.
    הסניף של רמת גן נמצא עכשיו בתל אביב בית הלל 7 03-6787949

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קפה שחור

ריקי
    01/03/2013

שלום אילנה.
    בנוגע לעצירת דם, מה דעתך על קפה שחור? האם היית ממליצה על כך למטפלות ? יתרונות, חסרונות וכו' . . .

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אילנה

ויקטוריה
    12/04/2011

תודה רבה על ההנחיה הממוקדת.
    הבוקר דיברתי עם דודי מסניף ת"א. אני אגש לשם בעתיד המאוד קרוב.
    אני מאוד מודה לכן על העזרה זה מאוד מאוד חשוב שיש מקום כמו הפורום הזה שמסייע לנו בנות התחום להיות עם היד על הדופק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אילנה - תגובה

אילנה כסיף
    21/05/2011

תודה לך! ואני מאד שמחה שעזרתי. : )!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו