שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    הילה
    16/04/2011

שלום,
    ברצוני לשאול לגבי הסרת עור מהעקב,
    כשאני מסירה את העור,אני לא נתקלת בבעייה כשמדובר מצד ימין או שמאל של העקב,מבחינת זווית הגישה,מקסימום אני מזיזה את הכסא שלי ימינה או שמאלה
    אבל כשאני רוצה לעבוד על החלק בתחתון ביותר של העקב,זה שקצת מסתתר בקצה היותר אחורי,אני נתקלת בבעייה בגישה של המקום.מרגישה שכמה שאני מגביהה את הרגלית,אני עדיין לא מצליחה להקיף מבחינת זווית הראייה שלי והגישה הידנית ואיני מצליחה לעבוד בצורה שאינה מסרבלת אותי,אלא אם כן אני ממש מתיישבת על הריצפה ואז רואה את כל החלק התחתון.
    למישהי יש הצעה\שיטה ליעל את העבודה?
    אגב,אני מציינת שעם הרגלית שאני עובדת ניתן בלבד להגביה\להנמיך אך לא ניתן להטות אותה קדימה או אחורה.
    אשמח לטכניקת עבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

אילנה כסיף
    19/04/2011

שלום הילה, אני כבר מזמן עברתי לפדיקור על מיטה ואז יש גישה לכל מקום ובנוחות. תנסי.
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על פדיקור על מיטה

חגית
    20/04/2011

היי אילנה
    גם אני עושה פדיקור על מיטה. השאלה שלי האם את שמה כרית מוארכת מתחת לברכיים, בכדי שהלקוחה לא צריכה להרים את הרגל ולהתעייף בזמן הפדיקור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על פדיקור על מיטה - תגובה

אילנה כסיף
    20/04/2011

בדרך כלל אין צורך בכרית משום שאפשר להרים את האזור של הרגלים במיטה - תלוי איזה מיטה יש לך.אבל אם אין לך אפשרות ניתן בהחלט להשתמש בכרית אבל שימי עליה נייר עבודה או הניחי אותה מתחת לסדין העבודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!!

חגית
    20/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו