איך פועלים במצב כזה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך פועלים במצב כזה??
    ענת
    12/05/2011

היי
    אני עובדת אצל משהי שיש לה מכון נחמד.אך יש לי כמה דברים לא פטורים אולי תעזרו לי בבקשה.
    1)איך אני יכולה למנוע מעצמי הדבקות בפיטריות ?(אני עובדת עם כפפות האם זה מספיק)??
    2)איך אני יכולה לחטא בצורה הטובה ביותר את המשייפים של הידיים והרגליים בין לקוחה ללקוחה?מאחר וזה לא מקום שלי אני לא יכולה לזרוק אחרי כל בחורה עם פטרת גם אם זה היה שלי לא נראה לי הגיוני לעשות ככה.השאלה היא האם הברביסייד מספיק לי ורק את המכשירים אני מעקרת.או שחייבים במקרה של פטרת לתת ללקוחה פצירה ובלוק אישיים שלה..
    3)איך מבהירים לקוסמטיקאית פרא רפואית שברביסייד לא מעקר אפילו לא את האמבט של הרגליים?
    ועוד משהו קטן אם אני רוצה לעבור השתלמות אצל פדיאטור איך אני עושה את זה והאם אתן מכירות מישהו??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך פועלים במצב כזה??

הוספת תגובה

• איך פועלים במצב כזה?? - תגובה

אילנה כסיף
    13/05/2011

שלום ענת.
    1. כפפות זה מצויין. אני נוהגת לשים לפני שאני לובשת כפפות SWISSGUARD - ג'ל כפפה של OPI וככה גם נעים לי בידים.
    2. משייפים הם חד פעמים אלא עם כן את עובדת עם משייף שניתן להחליף את נייר השיוף שלו או לחילופין הוא מתקפל ונכנס כולו לברביסייד. פטרת מאד מדבקת וכדאי להיזר מהדבקה. וחוץ מפטרת יש עוד נגעים מדבקים - חשוב לחטא.
    3. תמיסת ברביסייד הינה חומר חיטוי לא עיקור.
    4.פודיאטור הוא רופא. אם את מעוניינת להיות פודיאטורית את צריכה להתקבל ללימודי רפואה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו