טיפוח ביתי לכפות הרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפוח ביתי לכפות הרגליים
    טל
    21/05/2011

כפות הרגליים שלי מאוד מציקות לי. אני סובלת מיובש נוראי כבר שנים, קרמים ומשחות לא עוזרים לי. לאחרונה הלכתי גם לרופא עור שלא נראה שהתרגש מזה יותר מדי (אין לי פטרת) ונתן לי קרמים אחרים, וכמובן ששום דבר לא עזר.
    פדיקור אצל קוסמטיקאית מסייע למספר ימים אבל אחר כך הכל חוזר לקדמותו, ועכשיו מתחיל קיץ וזה כל כך מכוער..וחבל לי כי אני רוצה כפות רגליים יפות וסקסיות...

האם מישהי יכולה להציע לי כיצד ניתן לטפח את כפות הרגליים בבית (לא יכולה כל שבוע ללכת לעשות פדיקור), איזה קרמים מומלצים והיכן כדאי לקנות?
    האם כדאי להשרות את הרגליים בשמנים מסוימים? האם רצוי לשייף וכיצד? ומה סדר העבודה?

תודה רבה
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפוח ביתי לכפות הרגליים

הוספת תגובה

• טיפוח ביתי לכפות הרגליים - תגובה

אילנה כסיף
    21/05/2011

האם העור קשה , סדוק או פשוט יבש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אילנה,

טל
    21/05/2011

גם סדוק, גם קשה וגם יבש..אין לו גוון שונה, פטרייתי, אבל זה ככה כבר שנים.
    בחורף, כאשר אני עם נעליים סגורות אז הלחות נשמרת מעט, אבל איך שמתחיל הקיץ היובש משתלט והכל מתקלף....סליחה על התיאורים הגרפיים...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אילנה, - תגובה

אילנה כסיף
    22/05/2011

תודה על התאורים הגרפיים.! את צריכה לזכור שכאשר הרגל מחוץ לנעל היא חשופה ליובש, לכן חשוב מאד לשים קרם לעיתים תכופות את יכולה לנסות קרם הידרה או כיסוי כפול של OPI שניהם יעשו נפלאות לכפות רגליך. מה שחשוב זה לשים אפילו כמה פעמים ביום (קרם כיסוי כפול של OPI נספג במלואו לעור ומהר כך שלא מחליקים איתו). את יכולה לנסות גם קרמים אחרים שמכילים אוראה וחמאת שיאה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו