מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפוח ביתי לכפות הרגלייםטל21/05/2011
כפות הרגליים שלי מאוד מציקות לי. אני סובלת מיובש נוראי כבר שנים, קרמים ומשחות לא עוזרים לי. לאחרונה הלכתי גם לרופא עור שלא נראה שהתרגש מזה יותר מדי (אין לי פטרת) ונתן לי קרמים אחרים, וכמובן ששום דבר לא עזר.
פדיקור אצל קוסמטיקאית מסייע למספר ימים אבל אחר כך הכל חוזר לקדמותו, ועכשיו מתחיל קיץ וזה כל כך מכוער..וחבל לי כי אני רוצה כפות רגליים יפות וסקסיות...
האם מישהי יכולה להציע לי כיצד ניתן לטפח את כפות הרגליים בבית (לא יכולה כל שבוע ללכת לעשות פדיקור), איזה קרמים מומלצים והיכן כדאי לקנות?
האם כדאי להשרות את הרגליים בשמנים מסוימים? האם רצוי לשייף וכיצד? ומה סדר העבודה?
תודה רבה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוח ביתי לכפות הרגליים - תגובה
אילנה כסיף21/05/2011האם העור קשה , סדוק או פשוט יבש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אילנה,
טל21/05/2011גם סדוק, גם קשה וגם יבש..אין לו גוון שונה, פטרייתי, אבל זה ככה כבר שנים.
בחורף, כאשר אני עם נעליים סגורות אז הלחות נשמרת מעט, אבל איך שמתחיל הקיץ היובש משתלט והכל מתקלף....סליחה על התיאורים הגרפיים...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אילנה, - תגובה
אילנה כסיף22/05/2011תודה על התאורים הגרפיים.! את צריכה לזכור שכאשר הרגל מחוץ לנעל היא חשופה ליובש, לכן חשוב מאד לשים קרם לעיתים תכופות את יכולה לנסות קרם הידרה או כיסוי כפול של OPI שניהם יעשו נפלאות לכפות רגליך. מה שחשוב זה לשים אפילו כמה פעמים ביום (קרם כיסוי כפול של OPI נספג במלואו לעור ומהר כך שלא מחליקים איתו). את יכולה לנסות גם קרמים אחרים שמכילים אוראה וחמאת שיאה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)