מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריות בציפורנייםגליה07/01/2008
שלום, ניסיתי המון תכשירים ולא הצלחתי להיפטר מפטריות בציפורן ברגל, אחת בבוהן ואחת בזרת, הן מתחת לציפורן ומעוותות את צמיחתה, זה מכוער ושנים שאני לא מצליחה לרפא אותן, הדבר היחיד שלא ניסיתי זה אנטיביוטיקה דרך רופא קופת חולים, כי שמעתי שהיא ממש חזה. יש לך פתרון אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות בציפורניים
אורנה רז07/01/2008לרותם,
אני בטוחה שניסית אין ספור תכשירים וזה אכן מתסכל במיוחד אם הקפדת על הוראות השימוש.
לצערנו,כמספר הפטריות כך מספר התכשירים -ומה שעוזר לאלף לא עוזר לאחד ולהיפך,כך שאסור להתיאש. - אין אדם מובס - עד שהכריז על כך!
שילוב נכון של הסרת הצחלק הנגוע,רחיצת הרגלים בסבון עץ התה,יבוש מוחלט,טפטוף טיפות מתאימות
והתמדה(הטיפול אורך לפחות 6 חודשים ולעיתים אף יותר) בד'כ עוזר.
קיימים כמובן כדורים הניתנים ע'י רופא עור או פודיאטור (מומחה לכף הרגל),אך גם הם חייבים להיות משולבים בטיפול להסרת החלק הנגוע באופן קבוע וכמובן טיפול מניעתי לאחר העלמות הפטריה.
עלינו לזכור שהפטריה אינה נעלמת היא מצויה במערכת הדם שלנו ופשוט מתכסה בקרום,הופכת לנבג ומחכה לשעת כושר לפרוץ שוב,מה שמחיב אותנו להקפיד על רגלים נקיות,יבשות ומאווררות.
ישנן טיפות בשם נטורל קיור שבאמצעותן אנחנו מגיעים להשיגים נהדרים.
בהצלחה ובעיקר לא להתיאש.
ללוות את הטיפול בביקור שוטף אצל פדיקוריסטית,שתסיר את החלקים הנגועים ותלווה אותך,כמו מאמן אישי שכל-כך פופולרי היום,בנוסף לפינוק של טיפול ויחס לרגלים יסייע לך להשיב לך את הרגלים היפות והמטופחות שאת רוצה לקראת קייץ עטור סנדלים אופנתיות
בהצלחה ובעיקר לא להתיאש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריות לציפורניים , המלצה
סיגל07/01/2008גם לי היו פיטריות בכמה ציפורניים ברגלים לפניי שנתים בערך,וכמוך פחדתי לקחת כדורים,וניסיתי כל מיני תרופות ,אבל רק הכדורים הם אלה שעזרו לי,ודרך אגב גם לבעלי,כמובן שצריכים לעשות בדיקות דם לפניי ואחריי נטילת הכדורים,אבל מניסיון אישי הם מאוד עוזרים,ויש לי היום ציפורניים משגעות והעיקר בריאות ,שיהיה לך המון בהצלחה, ואל תחששי תילכי לרופא עור , כמה שיותר מהר,אל תזניחי זאת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)