טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בן בן 5 שנים. והוא לא מדבר עדיין. הוא נמצא בבית ספר הוא לא מאובחן כאוטיסט והוא מתקשר עם הסביבה. בסה"כ הכללי הוא מאוד מופנם. הוא נולד פג. הוא מתקשר כשהוא רוצה משהו. הוא ילד מאוד רגוע ולא מפגין שום עצבנות או כעס כלפי הסביבה. איך אני יכולה לעזור לו?
תודה ורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מתארת לי שהוא עבר אבחונים התפתחותיים כלשהם. האם הוא לומד במסגרת של חינוך מיוחד? קשה לתת עצות כלליות דרך הפורום, שאלותייך טובות וצריכות להיות מופנות לקלינאית התקשורת שלו. האם מטופל? מעבר לעבודה על הדיבור עצמו נעזרים במקרים כאלו בשיטות תקשורת שונות, כמו תקשורת חליפית-תומכת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד