טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , אני אמא לשלושה ילדים ילדתי לפני חודש וחצי את ביתי השלישית. לפני כשבועיים התחילה בעית גמגום קלה אצל בני האמצעי בן שנתיים וחצי.ברצוני לציין כי הוא מדבר שוטף מגיל שנה וחצי ומאד מפותח לגילו. הבעיה מתבטאת בכך שבמשפטים מסוימים קשה לו להגות את המילה הראשונה ואחר כך הוא ממשיך את המשפט כרגיל. שמתי לב שזה קורה יותר עם מילים שמתחילות באות א או ה' . אני מאד לחוצה מכך ומעונייינת לפנת ליעוץ של קלינאית תקשורת אבל רוב האנשים וגם אחות טיפת חלב שמכירה אותו אמרה לי שכמעט בטוח שהגמגום נובע מהלידה והוא יעלם.
אשמח לשמוע את דעתכם,
יום טוב ויקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ויקי שלום, את מוזמנת לקרוא תגובתנו בפורום ב"תשובות לשאלות נפוצות". יכול להיות שאירוע הלידה הוסיף לחץ וזה משפיע על בנך, כמו שעל ילדים אחרים הולדת אח משפיעה בדרכים שונות. קראי המלצותינו בפורום בנושא זה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר