בן 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 3
    ליז
    07/08/2011

שלום,בני בן 3 ההריון איתו היה תקין נולד במשקל 4.300 לא ינק. אוכל הכל ללא קושי בבליעה ולעיסה לא סובל מדלקות אוזניים עבר בדיקת שמיעה הכל תקין,מה שכן,הוא נוחר (לא תמידי) בלילה,וגם זה רק בחודשיים האחרונים החל .רופא א.א.ג שבדק אותו אמר לי להמתין חודשיים בערך לבדוק האם זה חולף ובמידה ולא לחזור אליו לניתוח פוליפים.השקדים שלו מוגדלים.עד גיל שנתיים וחצי בערך לא דיבר מילה מלבד אמא אבא.
    בחצי שנה האחרונה חל שיפור ניכר בדיבור הוא מדבר ממש משפטים ויודע להתבטא, הבעיה שלא תמיד זה ברור.
    הייתי איתו באיבחון אצל קלינאית תקשורת,לפני 4 חוד' בערך שראתה במהלך האיבחון תזזיתיות וקשב נמוך.יש לו בעיקר שיבושים של BACKING והשמטות.
    במקום להגיד למעלה הוא אומר למרה משתמש באות ר במקום האות ל.
    הופנתי לטיפול אצל קלינאית תקשורת בהקדם שתתמקד בשיפור היכולות השפתיות שלו והמובנות בדיבור.וכמו כן הדרכת הורים. הבעיה שישנה רשימת המתנה מאוד ארוכה אני כל כמה זמן מתקשרת למרפאה ואומרים לי שיש עוד לפני וההמתנה לתור מאוד מתארכת חבל לי שהזמן עובר ואנחנו לא מטפלים,למרות שכל יום ישנו שיפור והתקדמות טובה אך עדיין זה לא זה.היית מייעצת לי להמשיך להמתין? אודה לך אם תוכלי לומר לי היכן יוכלו לקבל אותי במיידית.אצלך או כל קלינאית טובה אחרת.תודה מראש וסליחה על אורך השאלה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 3

הוספת תגובה

• בן 3 - תגובה

חן לדרר
    07/08/2011

לצערנו אורך הורים רב , באפשרותכם לפנות באופן פרטי (תבדקו מול הקופה כי במקרים של תור ארוך הם מחויבים להחזיר חלק מהתשלום הפרטי)
    אינני יכולה להמליץ על קלינאית תקשורת ספציפית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

ליז
    07/08/2011

האם במכון הדים (הבנתי שקיים סניף בראשל"צ קרוב לביתי) מטפלים גם בבעיות דיבור לגיל 3 אפשרי לפנות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

חן לדרר
    07/08/2011

בהחלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו