מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה??שמעון21/01/2008
שלום לכם משו כמהה שנה יש לי בעיות בדיבור אנשים מדברים איתי ושפוט אומרים שהדיבור שלי לא כול כך ברור לא מובןן וגם אני חושב ככה וגם שאיני מדבר הרבה כואב לי הפה ועוד משהו שאני יושב עם חברים או כל דבר אחר ושאנחנו עושים צחוקים קשה לי לצחוק אני מרגיש תפה שלי נתפס כזה זה כבר שנה וחצי ככה לציון שהיתי מאושפש בחודש 5 בבבית חולים עשו לי סיטי ולא מצאו כלום היתי רוצה לדעת לאיזה כיון זה לוקח אותכםם המידע שנתתי לכם פה תודה לכםם על עבודה הטובה שיהיה לילה טוב ואיני בן 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחים
חסוי21/01/2008שלום רב,
אבקש לדעת מי המומחה מס' אחד בארץ בנושא PDD?
אני מבקשת לעשות אבחנה מבדלת בין דיספרקסיה מאוד קשה, ADHD, עיבוד שמיעתי וכ' לבין PDD.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחנה מבדלת
ז'קלין סקרן מנסור21/01/2008למי שמבקש שמות של מומחים נא לעיין ברשימה שניתנה לפני כיום .
בנוסף לכך,באזור הצפון ישנו מרכז מילמן , ד"ר שניצר וקלינאית תקשורת בשם דייזי ינקו- ניתן להיעזר בהם
בהצלחה
ז'קלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחים
חסוי22/01/2008תודה על תשובתך. אני מחפשת בעצם פסיכולוג קליני/התפתחותי מאיזור המרכז/ירושלים שיוכל לאבחן אבחנה מבדלת בין PDD לבין דיספרקסיה קשה/עיבוד שמיעתי/ADHD וכ'.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה PDD
ענת תבור23/01/2008ראי תשובתנו מה- 20.1 בפורום זה. כל השמות שניתנו שם הם רופאים / פסיכוחוגים / פסיכיאטרים מאזור המרכז, שנותנים אבחנה מבדלת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמעון -דיבור לא ברור
ז'קלין סקרן מנסור21/01/2008שמעון שלום
מדיווח שלך אני מבינה שדיבורך "לא ברור " - אך לא פירטת :האם הקצב מהיר? האם ההברות נבלעות? האם יש היתקעויות? האם יש בעיה בקול (צרידות....) ? האם ישנה איטיות?.
כיוון שאתה מתאר שינוי בתקופה אחרונה חשוב מאוד האבחון הרפואי -נוירולוגי. לאחר מכן ניתן לפנות לאבחון ע"י קלינאי תקשורת , ולקבל הדרכה בהתאם.
בהצלחה
ז'קלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בזמן דיבור
חן לדרר25/01/2008שמעון שלום
חשוב במקרה של הופעת שינוי בדיבור וכאב לעשות ברור רפואי מקיף. מתאורך לא ברור לי אהם האשפוז וה -CT קשורים לבעיה. רצוי לתיעץ עם רופא המשפחה ולקבל הפניה לרופא פה ולסת.
במידה והברור הרפואי תקין יש מקום להתיעצות עם קלינאית תקשורת, יתכן שסגנון הדיבור שלך הוא הסיבה לדיור הלא ברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)