שאלה חשובה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה??
    שמעון
    21/01/2008

שלום לכם משו כמהה שנה יש לי בעיות בדיבור אנשים מדברים איתי ושפוט אומרים שהדיבור שלי לא כול כך ברור לא מובןן וגם אני חושב ככה וגם שאיני מדבר הרבה כואב לי הפה ועוד משהו שאני יושב עם חברים או כל דבר אחר ושאנחנו עושים צחוקים קשה לי לצחוק אני מרגיש תפה שלי נתפס כזה זה כבר שנה וחצי ככה לציון שהיתי מאושפש בחודש 5 בבבית חולים עשו לי סיטי ולא מצאו כלום היתי רוצה לדעת לאיזה כיון זה לוקח אותכםם המידע שנתתי לכם פה תודה לכםם על עבודה הטובה שיהיה לילה טוב ואיני בן 17

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה??

הוספת תגובה

• מומחים

חסוי
    21/01/2008

שלום רב,

אבקש לדעת מי המומחה מס' אחד בארץ בנושא PDD?
    אני מבקשת לעשות אבחנה מבדלת בין דיספרקסיה מאוד קשה, ADHD, עיבוד שמיעתי וכ' לבין PDD.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחנה מבדלת

ז'קלין סקרן מנסור
    21/01/2008

למי שמבקש שמות של מומחים נא לעיין ברשימה שניתנה לפני כיום .
    בנוסף לכך,באזור הצפון ישנו מרכז מילמן , ד"ר שניצר וקלינאית תקשורת בשם דייזי ינקו- ניתן להיעזר בהם
    בהצלחה
    ז'קלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחים

חסוי
    22/01/2008

תודה על תשובתך. אני מחפשת בעצם פסיכולוג קליני/התפתחותי מאיזור המרכז/ירושלים שיוכל לאבחן אבחנה מבדלת בין PDD לבין דיספרקסיה קשה/עיבוד שמיעתי/ADHD וכ'.
    תודה ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחה PDD

ענת תבור
    23/01/2008

ראי תשובתנו מה- 20.1 בפורום זה. כל השמות שניתנו שם הם רופאים / פסיכוחוגים / פסיכיאטרים מאזור המרכז, שנותנים אבחנה מבדלת. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשמעון -דיבור לא ברור

ז'קלין סקרן מנסור
    21/01/2008

שמעון שלום
    מדיווח שלך אני מבינה שדיבורך "לא ברור " - אך לא פירטת :האם הקצב מהיר? האם ההברות נבלעות? האם יש היתקעויות? האם יש בעיה בקול (צרידות....) ? האם ישנה איטיות?.
    כיוון שאתה מתאר שינוי בתקופה אחרונה חשוב מאוד האבחון הרפואי -נוירולוגי. לאחר מכן ניתן לפנות לאבחון ע"י קלינאי תקשורת , ולקבל הדרכה בהתאם.
    בהצלחה
    ז'קלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בזמן דיבור

חן לדרר
    25/01/2008

שמעון שלום
    חשוב במקרה של הופעת שינוי בדיבור וכאב לעשות ברור רפואי מקיף. מתאורך לא ברור לי אהם האשפוז וה -CT קשורים לבעיה. רצוי לתיעץ עם רופא המשפחה ולקבל הפניה לרופא פה ולסת.
    במידה והברור הרפואי תקין יש מקום להתיעצות עם קלינאית תקשורת, יתכן שסגנון הדיבור שלך הוא הסיבה לדיור הלא ברור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו