תינוק בן 8 חודשים מאוד שקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 8 חודשים מאוד שקט
    מור
    14/10/2011

בני המתוק בן 8 חודשים,כמעט ולא מפיק רעשים. בגיל ארבעה חודשים היו לו כמה ימים שפתאום הפיק הברות אמ ג ד לא הרבה וזהו. לפני כמה שבועות פתאום התחילו צווחות , ממש מעט וגם זה נגמר. בין לבין הוא היה די שקט אבל לא ייחסתי לזה חשיבות.עכשיו הוא פשוט שקט. הוא מביע את עצמו באה אה בצלילים שונים ואני יודעת למה הוא מתכוון. הוא פשוט משחק בשקט 95 אחוז מהזמן. חייבת להגיד שאני מתחילה ממש לדאוג..

כמו כן כשאני קוראת לו והוא עושה משהו הוא כאילו לא שומע אותי. בשאר המקים מגיב יפה כשאני קוראת בשמו.

חוצמזה חייכן וצוחק צחוק מתגלגל צווח שמדגדגים אותו. סקרן ומתעניין. זוחל כבר חודש. מזהה אנשים שהוא אוהב ורוצה לידיים שלהם. מזהה מילים מסוימות ומגיב למשפטים מסויימים לדוגמא - אמא באה לתת לך ביס..והוא צווח מאושר. כשאני שואלת אותו איפה דברים הוא לפעמים (לא תמיד) מסתכל לכיוון שלהם.

בקיצור מכל שאר הבחינות עושה רושם שמתפתח נהדר.

האם עלי לדאוג? למה הוא שקט? האם הוא אמור להבין רוב מה שאומרים לו כרגע? אם לא מה הוא כן אמור להבין?

המון תודה

אמא דואגת מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן 8 חודשים מאוד שקט

הוספת תגובה

• תינוק בן 8 חודשים מאוד שקט - תגובה

ענת תבור
    16/10/2011

מור שלום,
    בגיל שלו אנו מצפים להפקה של מלמול מגוון. מבחינת הבנה בגיל זה הוא אמור להבין מילים בודדות ולהיענות לבקשות פשוטות.
    כאשר ילד "שקט" מומלץ לבדוק דבר ראשון את שמיעתו. פנו לרופא המשפחה ובקשו הפנייה לבדיקת שמיעה.
    במידה והשמיעה תקינה ולא נראה שיפור משמעותי בהפקות - כדאי לפנות ליעוץ אצל קלינאי/ת תקשורת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו