חזרה על מילים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה על מילים
    סיון
    04/01/2012

לא יודעת לאיזה פורום לפנות, האם המקרה קשור לפסיכולוגיה ומשהו נפשי או שמא נוירולוגיה ומשהו פיזי.

הבן שלי (כמעט בן 4) אומר כמעט כל דבר פעמיים. פעם בקול ופעם בשקט, כאשר שואלים אותו למה אתה חוזר על עצמך הוא אומר, אני לא! הוא לא שם לב לכך.

האם יש מה לדאוג? האם יש מה לעשות עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה על מילים

הוספת תגובה

• חזרה על מילים - תגובה

חן לדרר
    08/01/2012

כמה זמן זה כבר נמשך? האם מופיע רק במצבים מסויימים או כל הזמן?
    מה אומרת בנושא הגננת?
    באופן כללי יש לשקול יעוץ פסיכולוגי ואבחון קלינאית תקשורת כדי לאתר מה הגורם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סיון
    09/01/2012

נמשך תקופה ארוכה בזמן האחרון זה התגבר, אני לא רואה שזה בזמנים או מצבים מסוימים, די הרבה פעמים אולי אפילו כמעט כל הזמן.
    הגננת לא אמרה כלום ואני לא יודעת אם היא שמה לב לכך, אין לה נסיון בכלל, זאת השנה הראשונה שלה כגננת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

חן לדרר
    10/01/2012

כדאי לשאול את הגננת כיצד מתנהל בגן מבחינת הדיבור ולהתיעץ עם הפסיכולוגית בטיפת חלב או בגן
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו