מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית גמגוםמורן17/02/2012
אני בת 20 ומאז שאני זוכרת את עצמי יש לי בעיית גמגום זה בא לידי ביטוי בזה שאני הרבה פעמים נמצאת בחברת אנשים ורוצה להגיד משהו מסויים או להתחיל לספר איזה משהו ואני מפחדת לגמגם אז אני מוותרת ולא אומרת כלום למרות שאני בן אדם שאוהב לדבר ויש לי על מה לדבר,הרבה פעמים אני גם יכולה לנהל עם בן אדם שיחה ולגמגם מעט יחסית זה נורא תלוי,שאני לבד עם עצמי אני יכולה לדבר כמעט בלי לגמגם אני חושבת שזה משהו יותר חברתי ופסיכולגי השאלה שלי אם אפשר לטפל בזה ואיך? ללכת לקלינאית תקשורת או לפסיגולג או גם וגם והאם זה צריך להיות טיפול בו זמנית או קודם קלינאית תקשורת ואז פסיכולוג? איך זה הולך בעצם? ובכנות אני שואלת-מה הסיכוי שלא תהיה לי את בעיית הגמגום יותר כי מאז ומתמיד הייתה לי את הבעיה הזאת,אתם מכירים אנשים שהייתה להם מאז ומתמיד בעייה בדיבור כלומר גמגום ונפתרו מזה תוך כדי טיפול? חשוב לציין שאני מעוניינת בטיפול אישי אחד על אחד ולא קבוצתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית גמגום - תגובה
ז'קלין סקרן מנסור19/02/2012שלום מורן
קודם כל עדיף לפנות לאבחון של קלינאית תקשורת אשר תוכל להמליץ לך אם לפנות גם לייעוץ פסיכולוגי ותמליץ על שיטת הטיפול . האבחון מתבצע באופן אישי לרוב ושיטת הטיפול לפי הצורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)