בעיית גמגום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית גמגום
    מורן
    17/02/2012

אני בת 20 ומאז שאני זוכרת את עצמי יש לי בעיית גמגום זה בא לידי ביטוי בזה שאני הרבה פעמים נמצאת בחברת אנשים ורוצה להגיד משהו מסויים או להתחיל לספר איזה משהו ואני מפחדת לגמגם אז אני מוותרת ולא אומרת כלום למרות שאני בן אדם שאוהב לדבר ויש לי על מה לדבר,הרבה פעמים אני גם יכולה לנהל עם בן אדם שיחה ולגמגם מעט יחסית זה נורא תלוי,שאני לבד עם עצמי אני יכולה לדבר כמעט בלי לגמגם אני חושבת שזה משהו יותר חברתי ופסיכולגי השאלה שלי אם אפשר לטפל בזה ואיך? ללכת לקלינאית תקשורת או לפסיגולג או גם וגם והאם זה צריך להיות טיפול בו זמנית או קודם קלינאית תקשורת ואז פסיכולוג? איך זה הולך בעצם? ובכנות אני שואלת-מה הסיכוי שלא תהיה לי את בעיית הגמגום יותר כי מאז ומתמיד הייתה לי את הבעיה הזאת,אתם מכירים אנשים שהייתה להם מאז ומתמיד בעייה בדיבור כלומר גמגום ונפתרו מזה תוך כדי טיפול? חשוב לציין שאני מעוניינת בטיפול אישי אחד על אחד ולא קבוצתי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית גמגום

הוספת תגובה

• בעיית גמגום - תגובה

ז'קלין סקרן מנסור
    19/02/2012

שלום מורן
    קודם כל עדיף לפנות לאבחון של קלינאית תקשורת אשר תוכל להמליץ לך אם לפנות גם לייעוץ פסיכולוגי ותמליץ על שיטת הטיפול . האבחון מתבצע באופן אישי לרוב ושיטת הטיפול לפי הצורך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו