מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילות קישור - בן שנתיים ותשענועה23/02/2012
הבן שלי בן שנתיים ותשע. התחיל לדבר מאוחר ובהחלט מביע את עצמו פחות טוב מבני גילו .הגורמים המקצועיים (גננת, טיפץ חלב, רופאה,) טוענים כי הוא נימצא בנורמה למרות הפער.
שמתי לב שהוא לא מרבה לשהתמש במילות קישור : את, אל, של, (למעט "שלי", מילה אהובה על בני השנתיים...) ובכלל, לא בונה משפט יותר מורכב מבחינת הטיית פעלים, שימוש בזמנים וכו', לא מבדיל בלשון זכר ונקבה, אוצר המילים שלו נראה לי דווקא בסדר. האם לאור מה שתארתי ובשלב הזה זה עדיין תקין?
בנוסף - אוהב לדבר על עצמו בגוף שלישי, תקין? וגם מאוד אוהב לדבר לעצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
נועה27/02/2012הנה משפט לדוגמה- אבא הלך עבודה, אבא יחזור עבודה יתן נשיקה דרור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילות קישור - בן שנתיים ותשע - תגובה
חן לדרר27/02/2012השלב שאת מתארת נקרא שלב תחבירי מוקדם ואכן אינו כולל הקפדה על חוקי התחביר הבוגרים. שלב זה עדיין סביר לגילו . יחד עם זאת אם את מוטרדת עדיף לבצע אבחון קלינאית תקשורת מקיף ולדעת בדיוק מה המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

(1).jpg)