מילות קישור - בן שנתיים ותשע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילות קישור - בן שנתיים ותשע
    נועה
    23/02/2012

הבן שלי בן שנתיים ותשע. התחיל לדבר מאוחר ובהחלט מביע את עצמו פחות טוב מבני גילו .הגורמים המקצועיים (גננת, טיפץ חלב, רופאה,) טוענים כי הוא נימצא בנורמה למרות הפער.
    שמתי לב שהוא לא מרבה לשהתמש במילות קישור : את, אל, של, (למעט "שלי", מילה אהובה על בני השנתיים...) ובכלל, לא בונה משפט יותר מורכב מבחינת הטיית פעלים, שימוש בזמנים וכו', לא מבדיל בלשון זכר ונקבה, אוצר המילים שלו נראה לי דווקא בסדר. האם לאור מה שתארתי ובשלב הזה זה עדיין תקין?
    בנוסף - אוהב לדבר על עצמו בגוף שלישי, תקין? וגם מאוד אוהב לדבר לעצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

נועה
    27/02/2012

הנה משפט לדוגמה- אבא הלך עבודה, אבא יחזור עבודה יתן נשיקה דרור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילות קישור - בן שנתיים ותשע - תגובה

חן לדרר
    27/02/2012

השלב שאת מתארת נקרא שלב תחבירי מוקדם ואכן אינו כולל הקפדה על חוקי התחביר הבוגרים. שלב זה עדיין סביר לגילו . יחד עם זאת אם את מוטרדת עדיף לבצע אבחון קלינאית תקשורת מקיף ולדעת בדיוק מה המצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו