טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 35 ומאז שאני מכיר את עצמי יש לי מספר בעיות הקשורות לדיבור:
אני מדבר הרבה ולא חושב לפני שאני אומר דבר כלשהו ,רוב הזמן אנשים אינם מבינים אותי , הם שומעים חלקי משפט \הגייה .זה לעיתים גורם לי לתסכול . ולחוסר הבנה בין בת הזוג. לפעמים יש משפטים שלא קשורים בכלל למה שנאמר . גם ששואלים אותי שאלה אני לא עונה ממוקד תמיד אני נותן תשובה בעקיפין . אינני יודע כיצד לטפל בכך ואם אפשר בגיל כזה.
חשבתי לעשות אבחון TOVA אבל נאמר לי שזה לא משהו שיעזור לי .
שאלתי הינה לאיזה שירותי בריאות עליי לפנות? בקופ"ח כלללית לא נתנו לי הכוונה.
תודה על המענה והמשך יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד