מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכון בכפר סבארחל13/02/2008
הבן שלי בן 11,וסובל מגמגום.
השבוע שמעתי מאחת החברות שלי,שיש מקום בכפר סבא,שנעשה שם טיפול במשך שלושה שבועות אינטנסיביים בגמגום,ויש הצלחות בנושא,האם למישהי יש פרטים על כך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בגמגום
חן לדרר17/02/2008ישנן שיטות שונות לטיפול בגמגום - חלקן אינטנסיביות מאוד ואחרות דוגלות בטיפול ממושך הכולל תרגול הדרגתי בבית. בכולן יש הצלחות בהתאם למצב הגמגום, המוכנות של בנך לשינוי וגורמים רבים נוספים.
האם בנך טופל עבר?
אם לא כדאי להתחיל מאבחון קלינאית תקשורת ואז להתלבט לאיזה טיפול להמשיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
רחל21/02/2008בני טופל לפני כמה שנים אך לא היה כל שינוי
ההפך,הייתה לו נסיגה והפסקנו.
לפני כמה ימים שמעתי מהמורה של בני
על כך שיש טיפול בכפר סבא שאחד מהתלמידים שלו עשה לפני כמה שנים
וזה היה מאוד מוצלח,ומאז אני מנסה לברר פרטים על כך.
אשמח לקבל המלצות על מקום כזה
דרך אגב אני גרה באזור דרום,ואשמח לקבל המלצות על קלינאית תקשורת טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול גמגום
חן לדרר24/02/2008רחל שלום
כפי שציינתי ישנן שיטות שונות - מבלי שם השיטה או איפיוניה אינני יכולה להפנותך למקום ספציפים אך חשוב לציין שרוב השיטות נמצאות במקומות שונים ולא רק בכפר סבא.
בכל מקרה אם טופלתם לפני כמה שנים שווה לחזור ולאבחן ולנסות טיפול נוסף (שכן בנך גדל והתבגר בינתיים).
במכון בו אני עובדת (מכון הדים) עובדים בשיטה של עיצוב השטף, וישנם שלושה סניפים בדרום (אשדוד, אשקלון, ב"ש), את יכולה גם לפנות למכונים אחרים באזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)