גמגום מבוגרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמגום מבוגרים
    יעל
    02/08/2012

אני בת 32, נולדתי עם גמגום קל ובילדותי הייתי מגמגמת קלות ואף "נתקעת " עם מילים. אין ספק שזה השתפר עם השנים אך השרידים עדיין נשארו. כיום, אם אני מציגה משהו מול קהל, מדברת בפורום של מס' אנשים אני עדין מוצאת את עצמי מתקשה לדבר שוטף. גם בתואר היה לי קשה לעמוד בכל המשימות שמצריכות הצגה מול כיתה, נאום וכד' ואף בישיבות עבודה שאני צריכה לדבר מול מס' אנשים גם אם אני מקריאה משהו.
    אמנם בגיל מאוחר (אך עדיף מאוחר מאשר אף פעם...)החלטתי לטפל בבעיה אך אינני יודעת לאן לפנות. האינטרנט אמנם רווי בפתרונות (בעיקר לילדים) אך אשמח להמלצות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמגום מבוגרים

הוספת תגובה

• גמגום מבוגרים - תגובה

חן לדרר
    05/08/2012

יעל שלום
    השלב הראשון בכל מקרה הינו אבחון קלינאית תקשורת. עליך לבדוק האם הקופה מממנת זאת (ואז יפנו אותך למקום מתאים), אם לא באפשרותך לפנות למכונים פרטיים לאבחון. באבחון ישקלו איתך את הצורך בטיפול ויציעו את האפשרויות השונות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו