מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמגום מבוגריםיעל02/08/2012
אני בת 32, נולדתי עם גמגום קל ובילדותי הייתי מגמגמת קלות ואף "נתקעת " עם מילים. אין ספק שזה השתפר עם השנים אך השרידים עדיין נשארו. כיום, אם אני מציגה משהו מול קהל, מדברת בפורום של מס' אנשים אני עדין מוצאת את עצמי מתקשה לדבר שוטף. גם בתואר היה לי קשה לעמוד בכל המשימות שמצריכות הצגה מול כיתה, נאום וכד' ואף בישיבות עבודה שאני צריכה לדבר מול מס' אנשים גם אם אני מקריאה משהו.
אמנם בגיל מאוחר (אך עדיף מאוחר מאשר אף פעם...)החלטתי לטפל בבעיה אך אינני יודעת לאן לפנות. האינטרנט אמנם רווי בפתרונות (בעיקר לילדים) אך אשמח להמלצות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמגום מבוגרים - תגובה
חן לדרר05/08/2012יעל שלום
השלב הראשון בכל מקרה הינו אבחון קלינאית תקשורת. עליך לבדוק האם הקופה מממנת זאת (ואז יפנו אותך למקום מתאים), אם לא באפשרותך לפנות למכונים פרטיים לאבחון. באבחון ישקלו איתך את הצורך בטיפול ויציעו את האפשרויות השונות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)