איחור שפתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור שפתי
    אמא
    22/08/2012

בני בן 6 היה מטופל אצל רופא התפתחותי מגיל קטן היה לו איחור בהתפתחות{פיזיוטרפיה , ריפוי ועיסוק , טיפול ברגש } כרגע הוא נימצא בגן שפתי אני משאירה אותו עוד שנה בגן { גן חובה שנה שניה } יש לו איחור שפתי הוא מתקשה בדיבור מגמם לא מבנים אותו {הבנה שלא בסדר } לפי קלנאית תקשורת בגן הילד צריך תיגבור נוסף בקלנאית הקופה שאני נימצאת בה { מכבי} טוענת שלא מגיעה לי עקב זה שהוא מטופל בגן שפתי !!! אני לא יודעת מה לעשות אני מפחדת שיש לו בעיה אחרת שלא היבחנו. בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור שפתי

הוספת תגובה

• איחור שפתי - תגובה

חן לדרר
    22/08/2012

אני לא בטוחה האם הזכאות של הקלינאית דרך הגן לא מבטלת את זכאות הטיפול דרך הקופה. בכל מקרה גם אם זכאי לטיפול דרך הקופה זכאי אחרי גיל 6 רק ל-9 טיפולים וזה לא יעיל במרקה כמו שאת מתארת.
    כדאי לכם לבדוק את הזכות לטיפולים דרך הביטוח המשלים.
    במידה ואת חוששת שלא אותרו קשיים מומלץ לבצע (אם טרם בוצע) אבחון התפתחותי או אבחון פסיכולוגי מקיף
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו