מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שפותלרה04/09/2012
בוקר טוב,
אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון...
יש לי תינוקת ב11 חודשים, ילדה ראשונה
אצלנו בבית כל המשפחה גם בעלי וגם אני מדברים ספרדית גם עם הילדה ובגן מדברים עברית,
אני רוצה לדעת אם זה בסדר שמדברים איתה בשתי שפות?
בנוסף אני מלמדת אותה חיות, צבעים, חלק של הפנים אף פה לשון.... באיזה שפה ממליצים ללמד אותה עברית או ספרדית?
וגם עוד דבר מה ממליצים ללמד ראשון? חיות, חלקי גוף, צבעים??? אני לא רוצה להעמיס אליה או לעשות בלגן בראש אם אני מלמדת לה הכל ביחד...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שפות - תגובה
ז'קלין סקרן מנסור04/09/2012לרה שלום
חשיפה לשתי שפות היא מבורכת כל עוד החשיפה הינה טבעית וזה מה שקורה אצלכם.
חשיפה /לימוד של אוצר מילים ראשוני :מומלץ להדגיש מילים מחיי היומיום של הילדה וממשחקים / חפצים שהיא רואה ביומיום - כך תוכל להכיר אותם ולזהותם לפי שם והרכישה תהיה מהירה יותר לכן נראה שחלקי גוף הוא הכי מענין בין מה שרשמת ויתכן גם חיות אם היא חשופה לחיות בסיבה הקרובה שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שפות - תגובה
ז'קלין סקרן מנסור04/09/2012לרה שלום
חשיפה לשתי שפות היא מבורכת כל עוד החשיפה הינה טבעית וזה מה שקורה אצלכם.
חשיפה /לימוד של אוצר מילים ראשוני :מומלץ להדגיש מילים מחיי היומיום של הילדה וממשחקים / חפצים שהיא רואה ביומיום - כך תוכל להכיר אותם ולזהותם לפי שם והרכישה תהיה מהירה יותר לכן נראה שחלקי גוף הוא הכי מענין בין מה שרשמת ויתכן גם חיות אם היא חשופה לחיות בסביבה הקרובה שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)