שתי שפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שפות
    לרה
    04/09/2012

בוקר טוב,
    אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון...
    יש לי תינוקת ב11 חודשים, ילדה ראשונה
    אצלנו בבית כל המשפחה גם בעלי וגם אני מדברים ספרדית גם עם הילדה ובגן מדברים עברית,
    אני רוצה לדעת אם זה בסדר שמדברים איתה בשתי שפות?
    בנוסף אני מלמדת אותה חיות, צבעים, חלק של הפנים אף פה לשון.... באיזה שפה ממליצים ללמד אותה עברית או ספרדית?
    וגם עוד דבר מה ממליצים ללמד ראשון? חיות, חלקי גוף, צבעים??? אני לא רוצה להעמיס אליה או לעשות בלגן בראש אם אני מלמדת לה הכל ביחד...
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שפות

הוספת תגובה

• שתי שפות - תגובה

ז'קלין סקרן מנסור
    04/09/2012

לרה שלום
    חשיפה לשתי שפות היא מבורכת כל עוד החשיפה הינה טבעית וזה מה שקורה אצלכם.
    חשיפה /לימוד של אוצר מילים ראשוני :מומלץ להדגיש מילים מחיי היומיום של הילדה וממשחקים / חפצים שהיא רואה ביומיום - כך תוכל להכיר אותם ולזהותם לפי שם והרכישה תהיה מהירה יותר לכן נראה שחלקי גוף הוא הכי מענין בין מה שרשמת ויתכן גם חיות אם היא חשופה לחיות בסיבה הקרובה שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי שפות - תגובה

ז'קלין סקרן מנסור
    04/09/2012

לרה שלום
    חשיפה לשתי שפות היא מבורכת כל עוד החשיפה הינה טבעית וזה מה שקורה אצלכם.
    חשיפה /לימוד של אוצר מילים ראשוני :מומלץ להדגיש מילים מחיי היומיום של הילדה וממשחקים / חפצים שהיא רואה ביומיום - כך תוכל להכיר אותם ולזהותם לפי שם והרכישה תהיה מהירה יותר לכן נראה שחלקי גוף הוא הכי מענין בין מה שרשמת ויתכן גם חיות אם היא חשופה לחיות בסביבה הקרובה שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו