מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קולות משוניםמאיה02/11/2012
שלום לכן,
רציתי לשאול שאלה בנוגע לבני.
המון ג'יבריש.
הוא בן שנה וחודש.אומר המון- אהממ(לא תמיד בקשר לאוכל)
והרבה אמה..ואבא...לא תמיד כתגובה אלינו ההורים.
מדאיג אותי נושא הקולות שהוא מוציא. בלי קשר לכלום..
זה אומנם לא קורה לעיתים קרובות מידי, אך לעיתים הוא מוציא קולות שמדאיגים אותי...
איפה אפשר לקבל מעין פירוט על קולות נפוצים בגיל הזה,מלבד עיצורים ומילים רגילות.
ממני האם המודאגת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולות משונים - תגובה
חן לדרר04/11/2012מאיה שלום
בגיל שנה רוב הקולות (ואצל ילדים רבים כל הקולות) הינם ג'יבריש. אנחנו מצפים בגיל זה להברות דומות לעברית לרוב נשמע הרבה MAMAMA, BABA , TATAT וכדומה.
הילד מפיק צלילים אלו כחלק מ'דו שיח'עם הוריו וגם כמשחק קולי .
האם אלו הצלילים שבנןך מפיק? מה מטריד אותך בקולות שהוא משמיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי - פרטים נוספים עבור חן
מאיה04/11/2012היי חן
הקולות שציינת הם לא הבעיה, שכן אני יודעת שהם אמורים להיות וגם אצל תינוקות אחרים אני שומעת אותם לרוב בגיל זה.
העניין הוא שיש לי לפעמים..
חזרות כמו אה...אה..אה....בקצבים קבועים ...
האם זה מוכר לך...
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי - פרטים נוספים עבור חן - תגובה
חן לדרר04/11/2012הכל יכול להיות חלק ממשחק קולי - תינוקות עושים זאת כי זה נעים להם...
בכל זאת אם את מוטרדת וזה לא נעלם פני לאבחון קלינאית תקשורת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)