שאלה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה!!!
    שני
    20/12/2012

יש לי שאלה בתי בת חצי שנה ושבוע התחילה למלמל מגיל חודשיים כיום ממלמלת אה דה גה בה בבבה מממה ממש הברות שאני מאוד מבסוטית מהם אך לאחרונה התחילה לצעוק ואם אני מדברת לצעוק זה ממש לצרוח עד כדי כך שהיא נחנקת ממה זה נובע??

יש לציין כשהי על הבטן ( היא עדיין לא זוחלת) ורוצה להגיע למשהו היא מאוד מתעצבנת עד כדי כך שצועקת ..
    האם זה נובע מתיסכול שעדיין אינה מצליחה לזחול?
    הודה לך על התשובה מאוד מאוד
    בתודה מראש שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה!!!

הוספת תגובה

• שאלה!!! - תגובה

ענת תבור
    21/12/2012

הי שני,

צעקה גם היא דרך להבעה של רגש כלשהו. כשזה בא במקביל להתפתחות תקינה של הדיבור - אין פה מה לדאוג, אלא לנסות להבין מהי הסיבה לכך (כמו גם בכי, למשל).
    יתכן שהשערתך נכונה, והיא מתוסכלת מכך שאינה מגיעה לצעצוע ויתכן כי ישנן סיבות נוספות.
    תוכלי לנסות לבדוק זאת ע"י כך שתקרבי לה את הצעצוע ותראי אם נרגעה. ולחילופין - ניתן לעודד את זחילתה ולתמוך בה רגשית ע"י שיקוף הרגש שלה: "את רוצה את הצעצוע, זה רחוק"... גם אם אינה מבינה - היא שומעת את טון הדיבור שלך וזה יעזור לה להתמודד ברגעי מצוקה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו