מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיספרקסיה וגן תיקשורתיימית14/03/2008
בני בן 4 לומד בגן תקשורתי. הוא אינו מדבר עדיין עקב דיספרקסיה מאוד קשה. בבית התחלנו לעבוד איתו ב- pecs וכעת הוא בונה מספר משפטים באמצעות ה- pecs.
כששאלתי את הגננת שלו בגן האם גם שם הוא משתמש ב- pecs נאמר לי שעתה הלוחות שלו מוכנים אך הוא אינו עושה בהם שימוש.
כששאלתי מדוע, נאמר לי שהלוחות במגירה שלו והוא אינו יודע להוציא אותם מהמגירה ולכן הוא לא עושה בהם שימוש.
הצעתי שהלוחות יהיו בהישג ידו על מנת שיוכל להשתמש בהם אך נאמר לי שזה בלתי אפשרי כיון שילדים אחרים עלולים להשתמש בקלסר שלו.
ברצוני לדעת מה עושים במקרים כאלו בגן. כיון שעקב אי השימוש שלו בלוח בגן הוא בעצם נמנע מלפתח שפה. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימית שלום
חן לדרר16/03/2008השמוש ב - PECS אכן מצריך שיתוף פעולה רב מצד כל המטפלים בילד. אני ממליצה לך לפנות לקלינאית התקשורת של הגן ובעזרתה לשלב את הנושא בגן. מי בונה איתכם את העבודה עם PECS? יתכן שיש צורך שגורם זה יגיע לפגישה בגן ויעזור להם לפתור את הביות הטכניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)