בעיה בהיגוי מילים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בהיגוי מילים
    דני בלטוני
    22/04/2013

אהלן אז ככה, ישלי בעיה בהיגוי האות ת׳ ולפעמים ב-ב׳ ,
    נגיד כשאני רוצה להגיד משפט ובמשפט יש מילה עם שתי ת׳ אז המילה נשמעת קופצת כזאת נגיד לדוגמא סתם: ״תן תתעודת זהות״ כשאני אומר את זה נשמע כאילו אני מדגיש מאוד את האות ת׳ ויוצר חפיפות כזאת בין שתי האותיות הת׳ .. חשוב לציין שהדבר הזה מופיע רק בשנה האחרונה והדבר הזה מפריע לי מאוד וגורם לי לסגירות והימנעות מלדבר הרבה.. מה עושים ? ואם אתם ממליצים על קלינאי תקשורת אז איפה בדרום יש ומה העלות בדרך כלל ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בהיגוי מילים

הוספת תגובה

• בעיה בהיגוי מילים - תגובה

חן לדרר
    22/04/2013

דני שלום
    יש לברר מה הגורם לתופעה. באופן כללי בעיות דיבור שמופיעות פתאום בגיל הבוגר מצריכות גם ברור רפואי - עליך להתיעץ עם רופא המשפחה שלך האם יש צורך בברור רפואי כלשהו. לאחר מכן יש לבצע בדיקת שמיעה ואבחון קלינאית תקשורת
    באבחון יוכלו לבדוק לעומק במה מדובר ולהמליץ על טיפול.
    מבחינת עלות ומיקום עליך לבדוק האם האבחון / טיפול ממומנים ע"י קופ"ח. אם כן הם ימליצו לך על מקום . במידה ולא עליך לפנות למכונים פרטיים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו