מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ש' שורקתשלום28/04/2013
שלום ,
אולי כל הדברים האלה קשורים ואולי לא, אז אני אכתוב הכל. אני היום בן 18 ומאז ומתמיד האף שלי היה סתום, וכל החיים אני נושם דרך הפה, בנוסף אני בטיפול אורתודנטי כבר כמה שנים, וראינו שהחיך שלי מאוד גבוה, ובצד אחד של הלסת המנשך לא נסגר עד הסוף, והאורטודנטית חושבת שיש דחיקת לשון בצד הזה.
חוץ מזה, הייתי בטיפול אצל קלינאית תיקשרות בגלל שהס' והש' שלי היו שורקות, עם הס' זה הסתדר ועם הש' לא כל כך.
השאלה שלי היא, האם עוד אפשר לשנות משהו במבנה של החיך, והאם מבנה החיך משפיע על הצליל של הש' שיוצא, או זה שהמנשך לא נסגר עד הסוף משפיע? והאם בגיל כזה עוד אפשר לעבוד ולשפר את הש' עד לתוצאה מושלמת?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה?
שלום30/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהש וחיך
ז'קלין סקרן מנסור30/04/2013שלום
לא ברור מתי היית בטיפול של קלינאית, ולא ברור מה לא הסתדר עם ה/ש/ ולמה אתה מצפה כשאתה אומר / תוצאה מושלמת/ !
מבנה של איברי ההיגוי (חיך שיניים וכו ) משפיעים על ההיגוי.תנועות הלשון ודחיפת לשון משפיעות הן על המבנה והן על ההיגוי ....
האם ה/ש/ תשתפר עם חך גבוה ועם לשון שעושה דחיפה ? צריך לערוך אבחון כדי לתת תשובה על כך.
מומלץ לפנות לאבחון ולשקול טיפול בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שלום01/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)