מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיבור מהיר ולא ברור לסירוגיןעומר24/07/2013
שלום,
אני בן 27 ויש נטייה לדבר בקצב מהיר כך שלפעמים אני מבטא
מילים בצורה לא ברורה או בולע מילים בשטף הדיבור. זוהי תופעה שקיימת
אצלי מספר שנים ואני מעוניין לטפל בה.
האם יש איזשהם תרגילים או טיפולים שניתן לבצע ע"מ לטפל או לפתור
את הבעייה ולהגיע לקצב דיבור איטי ובהיר יותר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיבור מהיר ולא ברור לסירוגין - תגובה
ענת תבור24/07/2013עומר שלום,
תוכל להיעזר בקלינאי/ת תקשורת באבחון וטיפול, שיכלול הדרכה ותרגילים בכדי לשפר את השטף ומובנות הדיבור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים
עומר27/07/2013שלום,
האם ישנם תרגילים בייתיים?
פנייה בעבר לקלינאית תקשורת לא הועילה ואני מעדיף לטפל בכך באופן אישי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים - תגובה
ענת תבור28/07/2013לצערי קשה לי לתת תרגילים מבלי לראות ולשמוע אותך ולהבין בדיוק מה הבעייה, כדאי גם לחשוב מדוע הטיפול בעבר לא עזר (אולי התרגילים שניתנו לא התאימו, אולי היית פחות פנוי לשינוי, לתרגול..).
יכול להיות שדווקא עכשיו שזה מאד מפריע לך - תתגייס לנושא. השינוי בהרגלים הינו דבר לא פשוט וחשוב להשקיע זמן בתרגול יומיומי. תוכל לנסות לחזור שוב לתרגילים שניתנו לך בעבר, תוך הקפדה על אינטסיביות.
היתרון בטיפול הוא שיש לך ליווי ש"מכריח" אותך לתרגל (כמו שקשה לעשות אימון כושר לבד בבית, ואנשים מעדיפים ללכת למכון או לחוג....) וגם לקבל הנחייה מקצועית ומדורגת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)