מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמגום פתאומיליאת04/10/2013
שלום רב,בני בן שנתיים ותשעה חודשים התחיל לפני יומיים לגמגם.פשוט מוזר הוא דיבר יפה עד עכשיו ופתאום אפילו את המילה אמא הוא מגמגם אותה ולוקח לו זמן להגיד אותה.זה פשוט מוזר ואני ובעלי מאוד מודאגים,יש לציין כי מאז חופש סוכות הילד מתנהג אחרת ובוכה מכל דבר קטן ונעלב מכל דבר .
מה דעתך בעניין ??? אני צריכה ללכת איתו לאיזה רופא שמטפל בגמגום ???
אני לחוצה...ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמגום פתאומי - תגובה
חן לדרר06/10/2013ליאת שלום
תקופות של חוסר שטף הינן אופייניות לגיל זה. הן מופיעות בפתאומיות ולרוב גם נעלמות בפתאומיות ובמהירות. כל עוד שמדובר בתקופה של עד 2-3 חודשים והילד אינו מראה מודעות לבעיית השטף לרוב מדובר בחוסר שטף אופייני לגיל.
חשיבות רבה הינה אופן התגובה של הסביבה. לרוב התופעה חולפת כאשר לא מתיחסים אליה ולכן מאוד חשוב שתתעלמו ולא תשדרו דאגה / חרדה וכדומה. למרות הרצון העז לעזור הדרך הטובה ביותר הינה להיות סבלניים ולתת לבנכם לדבר ולסים
ממליצה לך לקרוא תשובה מפורטת במדור שאלות נפוצות בפורוטם זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)