מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנתיים ושלושה חודשיםלרה23/01/2014
בוקר טוב,
בתי בת שנתיים ושלושה חודשים,
לומדת שתי ספרות(בבית ספרדית, בגן עברית). מבינה שתיהן מעולה, מדברת יותר עברית וגם מערבבת בניהן... חצי משפט ספרתי חצי עברית.
היא מדברת לא כל כך ברור, והרבה ג'יבריש...
האם זה תקין? היא מדברת משפטים כמו "אני באה אליכם", "לך לישון למיטה".... כלומר של כמה מילים
השאלה שנייה שלי: היא מבטאה את האות ש, עם הלשון בין השיניים... כלומר Z... שלום, שבת, יש הכל עם הלשון בין השיניים. האם אני צריכה לדאוג? זה בסדר לגיל שלה או צריך להתערבב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנתיים ושלושה חודשים - תגובה
ענת תבור24/01/2014בגדול ממה שאת מספרת נשמע שהכל תקין לגיל ולסיטואציה בה נמצאת שזו חשיפה לשתי שפות. יחד עם זה, קשה לקבוע דרך המחשב ואם את בכל זאת מוטרדת - תמיד מומלץ לפנות ליעוץ קלינאית תקשורת.
בכל מקרה, לגבי השפות - חשוב מאד להפריד ביניהן ומי שמדבר איתה ספרדית - ידבר איתה רק בספרדית וההפך, כך תוכל ליצור הבחנה בין שתי מערכות השפה הללו ולא תערבב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)