טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום וברכה רציתי לברר לגבי בחור בן 16 עם בעיות בהגוי נכון ,דבור מהיר, אני אמא שלו ולא מבינה אותו בכלל. הלכתי עם הילד מגיל צעיר לקליאיות תקשורת , יש לו בעיה גם עם המחיצה באך שקצת עקומה ולכן כנראה נושם גם דרך הפה. יש משהו בעולם שיכול לעזור לבן שלי כדי שיבינו מה שהוא מדבר? אני בטוחה שיש לזה פתרון באיזה מקום רק תגידו לי ....? מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מיכל שלום קשה מאוד להחוות דעה ללא מידע בנושא. באופן כללי בעיות היגוי יכולות להמשיך ולהשתפר גם בבגרות ולעיתים יותר קל כאשר מדובר במטופל בוגר ובעל מוטיבציה מציעה לך לפנות לאבחון חוזר של ק"ת שתוכל לענות באופן יותר מדוייק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר