לא מבטא אותיות ח' וש'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מבטא אותיות ח' וש'
    אמהית..
    30/10/2014

היי לכולן הבן שלי 3 ועשרה חודשים הוא מדבר יפה וברור ויכול לנהל שיחות ולספר סיפורים שעות מאוד נהנה לשוחח ולשחק במיוחד עם ילדים גדולים ממנו. השאלה שלי היא כזו הוא מבטא את כל האותיות חוץ משתיים ח' וש'. אחות טיפת חלב והגננת אמרו לי להתעלם ושזה יסתדר לבד. כי מדבר יפה וברור ועם הזמן יסתדר ויש כאלה שבאים ואומרים לי כי הוא חייב. טיפול אצל קלינאית בגלל שהוא כבר ממש "גדול" וחייב לבטא כבר את כל האותיות אשמח לעצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מבטא אותיות ח' וש'

הוספת תגובה

• לא מבטא אותיות ח' וש' - תגובה

ענת תבור
    30/10/2014

האם משמיט את הצלילים הללו או שמבטא צליל אחר במקומן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עונה

אמהית..
    30/10/2014

את האות ש משמיע במספר מילים ובחלקן הופך אותה לשין אבל את האות ח' לא אומר במהלך מילה אומר לדוגמה אני טייב( במקום חייב) או לדוגמה טנה (חנה) כאשר אני אומרת לו לעשות חחחחח הוא חוזר אחריי ומבטא חחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עונה - תגובה

ענת תבור
    31/10/2014

בשל השיבוש של ה"ח" מומלץ לקבוע אבחון לקלינאית תקשורת, מכיוון שמבחינה התפתחותית כבר היה צריך לרכוש אותה בדיבור שלו. האות "ש" נרכשת מאוחר יותר.
    זה שמצליח להפיק כבר חחחח זה מצוין. קלינאית התקשורת תנחה אתכם כיצד להכניס את הצליל לדיבור עצמו.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו