מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מבטא אותיות ח' וש'אמהית..30/10/2014
היי לכולן הבן שלי 3 ועשרה חודשים הוא מדבר יפה וברור ויכול לנהל שיחות ולספר סיפורים שעות מאוד נהנה לשוחח ולשחק במיוחד עם ילדים גדולים ממנו. השאלה שלי היא כזו הוא מבטא את כל האותיות חוץ משתיים ח' וש'. אחות טיפת חלב והגננת אמרו לי להתעלם ושזה יסתדר לבד. כי מדבר יפה וברור ועם הזמן יסתדר ויש כאלה שבאים ואומרים לי כי הוא חייב. טיפול אצל קלינאית בגלל שהוא כבר ממש "גדול" וחייב לבטא כבר את כל האותיות אשמח לעצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבטא אותיות ח' וש' - תגובה
ענת תבור30/10/2014האם משמיט את הצלילים הללו או שמבטא צליל אחר במקומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה
אמהית..30/10/2014את האות ש משמיע במספר מילים ובחלקן הופך אותה לשין אבל את האות ח' לא אומר במהלך מילה אומר לדוגמה אני טייב( במקום חייב) או לדוגמה טנה (חנה) כאשר אני אומרת לו לעשות חחחחח הוא חוזר אחריי ומבטא חחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה - תגובה
ענת תבור31/10/2014בשל השיבוש של ה"ח" מומלץ לקבוע אבחון לקלינאית תקשורת, מכיוון שמבחינה התפתחותית כבר היה צריך לרכוש אותה בדיבור שלו. האות "ש" נרכשת מאוחר יותר.
זה שמצליח להפיק כבר חחחח זה מצוין. קלינאית התקשורת תנחה אתכם כיצד להכניס את הצליל לדיבור עצמו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)