בן 4 וחצי לא מבטא האות ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 4 וחצי לא מבטא האות ר
    נדין
    24/10/2017

שלום,
    הבן שלי בן 4 וחצי שנים, אנטלגנטי מאוד, מדבר יפה והוגה את כל האותיות בצורה נכונה למעט האות ר, הוא מבטא אותה כ ל', חשבתי שזה הגיוני בגיל הזה עד שהבחנתי במספר לא קטן של ילדים מגילו שכן מבטאים את האות ר בצורה נכונה, אני יודעת שלכל ילד יש תהליך התפתחות אישי משלו אבל רציתי לדעת האם יש מקום שזה ישתפר עוד, אני מנסה להתרכז איתו במילים שכן מכילות אות זו אבל אינו מגיב בצורה הנכונה תמיד חוזר על ה ל', מה אני יכולה לעשות איתו בשלב הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 4 וחצי לא מבטא האות ר

הוספת תגובה

• היגוי "ר"

ענת תבור
    25/10/2017

נדין שלום, בגיל זה מומלץ לפנות לאבחון וטיפול של קלינאית תקשורת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 4 וחצי לא מבטא האות ר

נדין
    25/10/2017

תודה על המענה, את יכולה להבהיר לי איך באמת אני עושה שלב הזה? האם זה דרך הקופה? אני בקופת חולים כללית? אם לא דרך הקופה למי אני פונה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מגיעים לטיפול

ענת תבור
    25/10/2017

מומלץ לפנות לקופ"ח להירשם לתור לאבחון, אמנם יש לרוב תורי המתנה, אך זה כדאי, כי המלצה לטיפול בעקבות אבחון בקופח תאפשר לכם לקבל טיפול במסגרת הקופה או לקבל החזרים על טיפול במסגרת הפרטית (פניה לק"ת עצמאית) בתנאים מסויימים.
    אפשרות שנייה היא לפנות ישירות לק"ת עצמאית, אבל התשלום הוא מלא.
    תוכלי למצוא שמות של קלינאיות תקשורת עצמאיות באזורך באתר אגודת קלינאי התקשורת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו