מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית והגייה נכונהנטלי17/06/2008
שלום שמי נטלי ואני בת 23, נולדתי ברוסיה ועליתי ערצה בשנת 1991 ישר לכיתה א' כך שמכיוון שלא הבנתי מה מדברים איתי כי הייתי עולה חדשה פיספסתי את הבסיס ולכן יש לי בעייה של הגיית מילים בצורה נכונה לפעמים אני מדברת ולא מבטא נכון את המילה או לא מקשרת את המילה המתאימה למשפט כמו למשל במקום להגיד ישנה אני אומרת יושנת וכדומה...אשמח אם תוכלו לייעץ לי היכן אוכל לטפל בבעייה כי זה חשוב לי לתקשורת בין אנשים שצריך להתבטא בצורה גבוהה ונכונה, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגייה נכונה
חן לדרר17/06/2008נטלי שלום
לגבי ההגייה עליך לפנות לאבחון קלינאית תקשורת והיא תחליט האם יש מקום לטפל. נסי לקבל הפניה לאבחון מהקופה שלך.
לגבי השפה עצמה , במקרה הדוגמא שנתת (יושנת) אינה שגיאה מאחר ורבים בישראל משתמשים בה (היא אומנם אינה נכונה לפי חוקי העברית אך מילה שימושית)
עזרה בתחום השפה ניתן לקבל מכמה גורמים בהתאם לבעיה:
קלינאיות תקשורת מטפלותבמקרים כאלו כאשר יש קושי בלמידת שפה.
במקרים של לקוי שפה על רקע חשיפה לרוב תוכלי לעזר במורה של אולפן או לחילופין להעשיר בעצמך את השפה ע"י קריאת ספרים, תשבצים וכדומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)