בעיית והגייה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית והגייה נכונה
    נטלי
    17/06/2008

שלום שמי נטלי ואני בת 23, נולדתי ברוסיה ועליתי ערצה בשנת 1991 ישר לכיתה א' כך שמכיוון שלא הבנתי מה מדברים איתי כי הייתי עולה חדשה פיספסתי את הבסיס ולכן יש לי בעייה של הגיית מילים בצורה נכונה לפעמים אני מדברת ולא מבטא נכון את המילה או לא מקשרת את המילה המתאימה למשפט כמו למשל במקום להגיד ישנה אני אומרת יושנת וכדומה...אשמח אם תוכלו לייעץ לי היכן אוכל לטפל בבעייה כי זה חשוב לי לתקשורת בין אנשים שצריך להתבטא בצורה גבוהה ונכונה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית והגייה נכונה

הוספת תגובה

• הגייה נכונה

חן לדרר
    17/06/2008

נטלי שלום
    לגבי ההגייה עליך לפנות לאבחון קלינאית תקשורת והיא תחליט האם יש מקום לטפל. נסי לקבל הפניה לאבחון מהקופה שלך.
    לגבי השפה עצמה , במקרה הדוגמא שנתת (יושנת) אינה שגיאה מאחר ורבים בישראל משתמשים בה (היא אומנם אינה נכונה לפי חוקי העברית אך מילה שימושית)
    עזרה בתחום השפה ניתן לקבל מכמה גורמים בהתאם לבעיה:
    קלינאיות תקשורת מטפלותבמקרים כאלו כאשר יש קושי בלמידת שפה.
    במקרים של לקוי שפה על רקע חשיפה לרוב תוכלי לעזר במורה של אולפן או לחילופין להעשיר בעצמך את השפה ע"י קריאת ספרים, תשבצים וכדומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו