מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמגוםדורית09/07/2008
שלום רב,בעלי מגמגם ואני נמצאת כרגע בהריון ראשון. עדיין לא ידוע האם יש לנו בן או בת. יש לי כמה שאלות: האם גמגום עובר בתורשה? מה הסבירות שיצא ילד מגמגם אם בעלי מגמגם (אגב, גם אבא של בעלי מגמגם)? שמעתי שלבנות ישנה סבירות פחותה יותר לגמגם, האם זה נכון? מה כדאי לעשות על מנת למנוע את התופעה? האם להיוועץ בקלינאי תקשורת? ממתי? האם בכלל יש משהו שניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמגום
חן לדרר10/07/2008דורית שלום
ישנה נטיה לגמגום לחזור במשפחות אך אין הוכחות לתורשתיות ומדובר בתופעה קטנת היקף.
אין צורך לעשות דבר אלא להנות מילדכם כשיוולד. חשוב שתדעו שבגילאים הצעירים ( 2-5 שנים) ישנה פעמים רבות תופעה של חוסר שטף התפתחותי. תופעה זו מזכירה גמגום אך היא מופיעה לתקופות קצרות בלבד והילד כלל אינו מודע לכך. אני מדגישה זאת על נמת שלא תדאגו במידה וזה יופיע. במידה ותחושו בבעיה כלשהי תמיד תוכלו לקבל הדרכה שתהיה רלוונטית לגיל ילדכם
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)