מתלבטת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת.
    חיה
    23/09/2008

רציתי להתייעץ עם אנשי המקצוע. הבן שלי נפגש עם בחורה מקסימה במיוחד שאבא שלה מגמגם. מבירור שערכתי אף לא אחד מן המשפחה הקרובה מגמגם גם הוא. רציתי לדעת מה הסיכוי שאחד מן הילדים של הבן שלי יגמגם (דור שלישי). ראוי לציין שהאחים של הבחורה וכמובן הבחורה עצמה לא סובלים מגמגום וגם לא אף אחד מאחי האב. האם עלי לחשוש ולמנוע את בני מלהתחתן עם הבחורה? הבן שלי ממתין מאד במתח לתשובתכם כי חשובה לי ולו דעתכם המקצועית והאובייקטיבית. תודה לכם מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת.

הוספת תגובה

• גמגום ותורשה

ענת תבור
    25/09/2008

חיה שלום,
    גמגום יכול להופיע בתורשה, אך בהחלט לא מחוייב - לראייה - כל משפחת הכלה.
    יחד עם זה, גמגום הינה תופעה שקיימת אצל אנשים ולעולם לא תהווה גורם להפלות או אי הבאת ילדים עקב סיכוי זה או אחר. כל אדם יש לו את הפלוסים והמינוסים שלו, וכל אחד מתמודד איתם בדרכו. אחד מרטיב בלילה, אחד מתקשה בקריאה וכתיבה, אחד לקוי ראייה ואחר מגמגם. זה עדיין לא הופך אדם להיות פחות חכם, נחמד ואוהב. אם בנך אוהב את הבחורה הנ"ל - ברכי אותם לחיים יפים, וקבלי כל דבר שיצא מפרי אהבתם.
    שיהיה במזל-טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו