מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה את עזרתכם!דיסלקציה24/02/2009
שלום, אני בת 16 וסובלת מדיסלקציה. מאז גיל קטן גיל (4 שנים בערך) יש לי קשיים בדיבור. אני לא מסוגלת שלום, אני בת 16 וסובלת מדיסלקציה. מאז גיל קטן גיל (4 שנים בערך) יש לי קשיים בדיבור. אני לא מסוגלת לבטא את האותיות: ב, ג, ד ו- ז. במקום ב' אני אומרת פ' לדוגמא: במקום בית אני אומרת פית. במקום ג אני אומרת ק' לדוגמא: קן במקום גן. במקום ד' אני אומרת ת' לדוגמא: תברים במקום דברים במקום ז' אני אומרת ס' לדוגמא סמן במקום זמן. וזה נורא מציק לי כי לחלקת מהאנשים לוקח זמן להבין אותי וזה קצת מביך אותי. אולי יש תרגילים או טיפים שיעזרו לי לחזור לדבר כמו בן אדם נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיבושי היגוי
ענת תבור24/02/2009שלום לך,
לפי תיאורך יש לך שיבושי היגוי שמתאפיינים ב"הפחתת קוליות". בצלילים שאת מפיקה את לא מניעה את מיתרי הקול.
האם היית אי פעם בטיפול של קלינאי/ת תקשורת?
מומלץ לפנות לאבחון בדיבור שם ינסו לעזור לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
תשובה25/02/2009הייתי אצל הרופא כשהייתי קטנה בערך בת 10 והוא אמר לי שזה יעבור לי עם הזמן כי זה לא משהו מיוחד. התבגרתי וזה לא עבר.. **********תיקון********
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בואי לטיפול בדיבור ויעזרו לך
ענת תבור25/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)