קשיי שליפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי שליפה
    לימור
    26/02/2009

שלום,שמי לימור בת 26 בתק' האחרונה,יש לי קושי בשליפת מילים,לדוגמא: אני ובעלי יצאנו למסעדה והזמנתי וופל בלגי,לאחר זמן מסוים מלצרית אחרת ניגשה אליי ושאלה מה הזמנתי כדי לבדוק למה מתעכבים ואני פשוט שכחתי מה הזמנתי,זאת אומרת המילה נמחקה לי לחלוטין מהזכרון. ועוד דוגמאות שמתרחשות לי ביום יום. יש לציין שאני סיימתי תואר ראשון,לפני 3 שנים ומעולם לא קרה לי להיפך ,הזכרון שלי היה צילומי. בעבודה אני לא הכי מרוכזת,אני צריכה שיסבירו לי היטב. מה הסיבה ומה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי שליפה

הוספת תגובה

• שאלה

ענת תבור
    26/02/2009

האם יש לך ילדים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן,לפני 5 חודשים ילדתי,אשמח לעזרה..

לימור
    27/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיי שליפה לאחר לידה

ענת תבור
    27/02/2009

לימור,
    אני לא מכירה מחקרים בתחום לצערי, אך מסטטיסטיקה של כמעט 100% של נשים סביבי - הן מדווחות על ירידה בריכוז וקשיים בשליפה לאחר הריונות ולידות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו