לא לועסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא לועסת
    אמא
    15/03/2009

שלום, שאלתי בפורום גסטרואנטרולוגיה את השאלה הבאה וענו לי שאני צריכה לשאול קלינאי תקשורת, אני מעתיקה את השאלה שלי לפה: בתי בת שנה וחודשיים, סוף סוף בחודש האחרון היא מוכנה לאכול מוצקים. הבעיה היא שהיא ישר בולעת ולא לועסת ואם האוכל לא טחון היא נחנקת גם אם אני נותנת לה חתיכות קטנות. אני אומרת לה שהיא צריכה ללעוס ומדגימה לה, אבל היא כניראה לא מבינה. האם זה בסדר או שאני צריכה לדאוג? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא לועסת

הוספת תגובה

• לא לועסת

חן לדרר
    15/03/2009

אמא שלום
    האם כשאת כותבת שעכשיו היא מוכנה למזןו מוצק הכוונה שהיא עכשיו מסכימה לכך?
    לגבי לעיסה בגיל הזה הסבר לא יועיל כי היא קטנה מידי להבין הסברים שכאלו. מאחר ומדובר כבר בגיל די מאוחר להתחלת מזון מוצק וגם מדיווחך האכילה אינה טובה
    אני ממליצה לך לפנות למרפאת אכילה והאכלה לגיל הרך. מרפאות כאלו נמצאות במרבית מבתי החולים ולרוב תוכלי לקבל הפניה מקופת החולים שלך.
    במרפאת אכילה והאכלה בודקים את כל התחומים היכולים להשפיע בצוות רב מיקצועי שכולל גם דיאטנית, מרפאה בעיסוק, פסיכולוג ורופא
    בהחלט חשוב לבדוק ולטפל בבעיות באכילה כי יש להן השפעות משמעותיות על חיי היומיום שלך ושל ביתך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו