טיפול נוסף דרך מכבי בדיבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול נוסף דרך מכבי בדיבור
    סמובסקי גלית
    21/04/2009

האם דרך מכבי יש טיפול נוסף לדיבור חוץ מקלינאית תקשורת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול דיבור

חן לדרר
    21/04/2009

גלית שלום
    טיפולי דיבור נעשים רק ע"י קלינאי תקשורת (ללא קשר לגורם המממן). בחלק מהמקרים הקושי בשפה או בדיבור מלווה בקשיים נוספים כגןו קשיים לימודיים, קשיים מוטוריים וכו' ואז יש בעלי מקצוע אחרים שמטפלים בקשיים אלו.
    אשמח לכוונך אם תפרטי יותר - באיזה גיל מדובר, מה הבעיה ומה השיקול לחפש גום מטפל נוסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכון הדים לאבחון קשיי דיבור

נטי
    21/04/2009

שלום רב! האם יש מכון הדים בב"ש והאם ניתן לקבוע שם אבחון קלינאית תקשורת? יש לי ילד בן 3 שעכשיו התחיל להיות ברור מעט בדיבור ואם מפרקים לו את המילה לצלילים ומבקשים שיחזור לאט על המילים הוא אומר נכון אחרת הוא מתקשה ובולע צלילים/הברות ולא אומר את ההתחלות או טועה במקום ק' אומר ט' , אינו מתקשה בהבנה ואין לו בעיות שמיעה או התנהגות, מבצע מטלות ויודע לומר "אני כועס" "אני עצוב" "אמא ואבא כועסים עלי" להמציא ביטוי מצחיק ויודע להבחין במשהו אבסורד ולצחוק
    הוא בספטמבר נכנס לגן עיריה ובגלל הקושי רציתי לאבחן ואם צריך לדאוג לו לסיוע במסגרת מעכשיו
    אשמח לשמוע ממך, בברכה נטלי
    עברתי על הודעות בפורום ואני רוצה להודות לך ולאחרים האחראים על המידע המסייע והעזרה, האתר מאיר עיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון

ענת תבור
    21/04/2009

לנטי שלום,
    תודה על המילים החמות בנוגע לאתר.

תוכלי לפנות למכון "הדים" בבאר-שבע בכדי לקבוע תור לאבחון.
    יש צורך לפנות במקביל לקופ"ח לקבלת טופס 17.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו