מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול נוסף דרך מכבי בדיבורסמובסקי גלית21/04/2009
האם דרך מכבי יש טיפול נוסף לדיבור חוץ מקלינאית תקשורת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול דיבור
חן לדרר21/04/2009גלית שלום
טיפולי דיבור נעשים רק ע"י קלינאי תקשורת (ללא קשר לגורם המממן). בחלק מהמקרים הקושי בשפה או בדיבור מלווה בקשיים נוספים כגןו קשיים לימודיים, קשיים מוטוריים וכו' ואז יש בעלי מקצוע אחרים שמטפלים בקשיים אלו.
אשמח לכוונך אם תפרטי יותר - באיזה גיל מדובר, מה הבעיה ומה השיקול לחפש גום מטפל נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון הדים לאבחון קשיי דיבור
נטי21/04/2009שלום רב! האם יש מכון הדים בב"ש והאם ניתן לקבוע שם אבחון קלינאית תקשורת? יש לי ילד בן 3 שעכשיו התחיל להיות ברור מעט בדיבור ואם מפרקים לו את המילה לצלילים ומבקשים שיחזור לאט על המילים הוא אומר נכון אחרת הוא מתקשה ובולע צלילים/הברות ולא אומר את ההתחלות או טועה במקום ק' אומר ט' , אינו מתקשה בהבנה ואין לו בעיות שמיעה או התנהגות, מבצע מטלות ויודע לומר "אני כועס" "אני עצוב" "אמא ואבא כועסים עלי" להמציא ביטוי מצחיק ויודע להבחין במשהו אבסורד ולצחוק
הוא בספטמבר נכנס לגן עיריה ובגלל הקושי רציתי לאבחן ואם צריך לדאוג לו לסיוע במסגרת מעכשיו
אשמח לשמוע ממך, בברכה נטלי
עברתי על הודעות בפורום ואני רוצה להודות לך ולאחרים האחראים על המידע המסייע והעזרה, האתר מאיר עיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחון
ענת תבור21/04/2009לנטי שלום,
תודה על המילים החמות בנוגע לאתר.
תוכלי לפנות למכון "הדים" בבאר-שבע בכדי לקבוע תור לאבחון.
יש צורך לפנות במקביל לקופ"ח לקבלת טופס 17.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)