מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אותיות שורקותרינת07/07/2009
שלום רב. בני כמעט בן שמונה ועולה לכיתה ב. מגיל שלוש-שש היה מטופל אצל קלינאית תקשורת כי לא הגה הרבה צלילים (אותיות שורקות, גרוניות ועוד). כיום נשארה לו רק הבעיה עם השורקות- ש,ס,צ,ז. הדבר מפריע הן בדיבור וכמובן גם בכתיבה. אנו מתגוררים בחו" ואין באפשרותי להעניק לו טיפול מוסמך. אבקש לדעת כיצד אני יכולה "לטפל" בו באופן עצמאי. אלו תרגילים/כלים אני צריכה בשביל זה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותיות שורקות
חן לדרר07/07/2009דנה שלום
אינני מאמינה בטיפול לא מוסמך מאחר ולצערנו פעמים רבות או שאינו וזר או שמקלקל יותר
אינני יודעת מה בדיוק השבוש בשורקות ובאיזו ארץ אתם חיים אך ישנם מקרים שניתן לטפל בשפת ארץ המגוים. פרטיעוד ואז אוכל לעזור.
גם בהתאם להיכן שאתם גרים לעיתים ניתן למצוא קלינאיות ישראליות החיות בחו"ל ויכולות לטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רינת07/07/2009אנחנו גרים ברומניה. אין פה קלינאיות ישראליות ולא מצאתי כלום בשפה הרומנית (בני לא דובר רומנית, אנחנו פה בשליחות). למרות שאין כמו טיפול מקצועי, בכל זאת הייתי מעוניינת לקבל מידע או חומר קריאה או כלים בכדי שכן אוכל לעזור לבני. אם לא יועיל, לא יזיק. אני מעדיפה לנסות מאשר להשאיר את המצב כמו שהוא. אשמח אם תוכלי לכוון אותי (חומרי קריאה, חוברות הדרכה, משחקים לימודיים ועוד). תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיגוי
חן לדרר07/07/2009טיפול לא מקצועי בהחלט יכול להזיק - לעיתים הילדים לומדים שבוש חדש או הגיה מוזרה שרק מקשה עליהם.
אני לא מכירה ספרים הנותנים הדרכה על עבודה אלא רק אמצעי תרגול למי שנמצא בטיפול.
צר לי, נסו לקבוע אבחון בארץ כשתהיו בחופשה ואז כשברור יהיה בדיוק מה הבעיה הקלינאית המאבחנת תוכל לשקול האם ניתן לתת הדרכה או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
רינת07/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בשין שורקת
אילת08/07/2009לבני בן ה4 וחצי יש שין שמבטא כסין, מאיזה גיל צריך לטפל אצל קלינאית? מהו הקשר לחולשה בחגורת הכתפיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)