בעיה בדיבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בדיבור
    אבי
    05/01/2010

נוצרה לי בעיה בדיבור כתוצאה מתרופות אנטי דיכאון לא היה לי בעבר שום בעיה בדיבור הבעיה היא לעיתים אני יורק שמדבר וקצת קושי בדיבור ואותיות מסוימות שורקות כמו צ /ש/ ס/ לגבי הרוק זה קורה גם כאשר הפה יבש ובעיקר שהפה יבש ולעיתים גם ננעל לי הלסתות לא קריטי ראוי לצין שכל זה החל לאחר הפסקת הכדורים לפני חודשים הופנתי לנוירולוג להפרעות תנועה לפי מה שהנוירולוג שהפנה אותי להפרעות תנועה אומר זה לא טרדיב דיסקנזיה ראוי לצין שאני מתאמן בחדר כושר וכשאני מתאמץ בהרמת מישקולות אז אני נועל ומפעיל את שרירי הלסתות ממה בעיה זו נוצרה ואם הבעיה לא נוירולוגית האם או איך אפשר לטפל בבעיה זו ומה זה קלינאי תקשורת בפרט לא קשור לבעיה זו.
    תודה רבה וכל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בדיבור

הוספת תגובה

• בעיה בדיבור

חן לדרר
    11/01/2010

אבי שלום
    אתה מתאר 3 קשיים שונים: שיבוש בהגייה, ריור ונעילת לסתות.
    מצויין ששללת תחילה מרכיב נוירולוגי וכדאי להתיעץ גם עם פסיכיאטר בשל התרופות שלקחת .
    קלינאית תקשורת יכולה לאבחן את נושא הדיבור והריור ובמידת הצורך להציע טיפול. נעילת לסתות אינה קשורה ישירות לתחום העבודה שלנו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו