שלוםם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלוםם
    שי
    08/05/2010

שלום קוראים לי שי אני בן 17.5 יש לי בעיות בהיגיו של האותיות ס' צ' וז'
    וזה ממש מפריע לי (אני לומד תיאטרון) האם יש משהו שאני יכול לעשות על מנת לפתור את הבעיה הזאת?..ואם זה עולה כסף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלוםם

הוספת תגובה

• טיפול שורקות

ענת תבור
    09/05/2010

שי שלום,
    בכדי לעזור לך ללמוד להגות נכון את הצלילים ההלו אתה צריך טיפול אצל קלינאי/ת תקשורת.
    הטיפולים עולים כסף. תוכל לברר דרך קופ"ח שלך ובביטוח המשלים אם תהיה זכאי להשתתפות.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה..

שי
    12/05/2010

האם פיתוח קול יכול לעזור? מורים לפיתוח קול יודעים לטפל באותיות שורקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותיות השורקות

ז'קלין סקרן מנסור
    12/05/2010

שי שלום
    לנו ידוע שתחום זה מטופל ע"י קלינאי תקשורת בארץ ולפי חוק. לא ידוע לי על טיפול בשורקות ע"י מורים לפיתוח קול .
    יכול להיות שבמהלך לימודי דיקציה נכונה הם מתיחסים להגיה נכונה , אך זה רחוק מטיפול שמתוכנן אחרי אבחון מעמיק של מהות השיבוש.
    ניתן לפנות דרך קופ"ח שאתה שייך אליה , תתענין מה מגיע לך

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו